Dit plezierige stadje aan de monding van de Mira rivier in Alentejo heeft veel van haar recente ontwikkeling te danken aan de enorme toename van het toerisme in deze regio. De rustige, prachtige stranden langs de Costa Vicentina zijn erg geliefd, vooral omdat ze nog veel van hun natuurlijke kenmerken hebben en omdat ze perfecte condities hebben voor watersporten zoals surfen. Vilia Nova de Milfontes ligt in het midden van het mooie Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina in Alentejo, hierdoor is het een havenstadje naast een prachtige zanderige riviermond. Er zijn verschillende interessante gebouwen in het historische centrum van het stadje, in het bijzonder het fort (gebouwd in de 16e eeuw om de stad te verdedigen tegen de constante aanvallen van piraten), de parochie en de vuurtoren van Cabo Sardão, die gebouwd werd aan het begin van de 20e eeuw.

Noord

Noord naar Zuid Portugal via de kust

Portugal heeft een aantal prachtige stranden met idyllische kustplaatsen. Van witte zandduinen en zoutpannen tot hoge, door de natuur uitgesleten kliffen: tijdens deze reis van Noord- naar Zuid-Portugal ontdekt u de Portugese kustlijn in al haar facetten. Uw reis begint in Porto, de culturele havenstad die bekend staat om haar portwijn, en eindigt in de Algarve, in Faro. Geniet onderweg ook van de vele visspecialiteiten in de regio!

Per persoon vanaf €773,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon naar de Algarve via Alentejo kust

Geniet van de zon, zee en het strand tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal. Vanuit Lissabon reist u via het bourgondische Alentejo naar de zandstranden met imposante rotsformaties in de Algarve. Onderweg geniet u van de mooiste zonsondergang en ontdekt u de afgelegen baaitjes die omringd zijn door indrukwekkende kliffen.

Per persoon vanaf €668,-

 

Rondreis

Rondreis Alentejo Compleet

Verken ongerept Alentejo tijdens een Fly Drive Rondreis langs alle hoogtepunten van de best bewaarde regio van Portugal. Bewonder o.a. kastelen in Lissabon en Elvas, Romeinse ruïnes in Évora, idyllische stranden in Vila Nova de Milfontes en laat u verrassen door de Portugese cultuur.

Per persoon vanaf €612,-