Droomt u van een rondreis langs een adembenemend mooie kust, waar u kunt genieten van de zon, de azuurblauwe zee en indrukwekkende rotsformaties, om aan het eind van de dag heerlijk te kunnen eten in een charmant vissersdorpje? Dan is een rondreis door de Algarve echt iets voor u. U kunt de Algarve vanuit één centraal punt ontdekken of een rondreis maken door het Oosten, Midden of Westen van de Algarve. Het zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden.

Rondreis

Rondreis Algarve

Deze Fly Drive rondreis brengt u naar het zonnige zuiden van Portugal. Monte Gordo, Albufeira en Lagos passeren, net als ruige kusten en gouden stranden, de revue tijdens deze schitterende rondreis door de Algarve.

Per persoon vanaf €627,-

 


Fly Drive Vakantie of Rondreis Algarve 

De Algarve is misschien wel het meest veelzijdige gebied van Portugal. Hier vindt u alles wat Portugal te bieden heeft: kleine dorpjes; prachtige stranden; ongerepte natuur; traditionele cultuur. Genoeg voor een heel gevarieerde vakantie dus! VakantiePortugal.nl biedt u de Fly Drive formule: wij regelen uw vlucht, accommodatie en huurauto, zo is alles geregeld wat u nodig hebt, zonder dat u gebonden bent aan een plan. U bent vrij om te gaan en staan waar u wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rondreis langs Lagos, Monte Gordo en Albufeira, waarbij u vanuit deze accommodaties zelf de omgeving kunt ontdekken. Een andere mogelijkheid is om één centraal punt te kiezen en de Algarve van daar uit te ontdekken. Zo kunt u de ene dag heerlijk op een zelf ontdekt goudgeel strand liggen, terwijl u de volgende dag cultuur snuift in één van de kneuterige vissersdorpjes of een wandeling maakt over de imponerende kliffen die u vindt in dit deel van Portugal. Alles is mogelijk en u bepaalt het zelf tijdens uw Fly Drive vakantie of rondreis naar de Algarve.