Kunt u niet genoeg krijgen van Portugal en wilt u het land volledig ontdekken? Of bezoekt u Portugal voor het eerst en wilt u een zo veelzijdig mogelijk beeld ontwikkelen van dit prachtige land? In beide gevallen zijn onze Portugal Compleet rondreizen perfect voor u. U reist van Porto, in het noorden van Portugal, naar Faro, in het uiterste zuiden. Onderweg komt u langs pittoreske dorpjes, adembenemende natuur, heerlijke stranden en maakt u kennis met het Portugees cultuur.

Rondreis

Ontdek Portugal

Rondreis Portugal Compleet

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze 14, 17 of 21-daagse rondreis van het groene Noorden met zijn wijnvelden, indrukwekkende natuurreservaten en rustige stranden tot het Zuiden, waar u imposante kliffen en rotsformaties, idyllische baaitjes en pittoreske dorpjes zult ontdekken.

Per persoon vanaf €1229,-

 

Noord

Noord naar Zuid Portugal via de kust

Portugal heeft een aantal prachtige stranden met idyllische kustplaatsen. Van witte zandduinen en zoutpannen tot hoge, door de natuur uitgesleten kliffen: tijdens deze reis van Noord- naar Zuid-Portugal ontdekt u de Portugese kustlijn in al haar facetten. Uw reis begint in Porto, de culturele havenstad die bekend staat om haar portwijn, en eindigt in de Algarve, in Faro. Geniet onderweg ook van de vele visspecialiteiten in de regio!

Per persoon vanaf €773,-

 

Fly

Fly Drive Rondreis Noord en Midden Portugal

Van de kust tot het prachtige binnenland: tijdens deze Fly Drive rondreis door Noord- en Midden-Portugal ontdekt u vele facetten van dit mooie land. U bezoekt grote steden, zoals Porto en Lissabon, en geniet van de natuur in de groene Dourovallei en het indrukwekkende natuurpark Serra da Estrela. Ook maakt u kennis met de vele visserijtradities aan de kust.

Per persoon vanaf €688,-

 

Portugal Compleet Fly Drive Rondreizen 

Tijdens uw rondreis in Portugal maakt u gebruik van ons Fly Drive rondreis concept. Wij regelen uw vlucht, hotel overnachtingen en huurauto, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken, maar u wel de mogelijkheid heeft om uw reis in te vullen op uw manier. Op deze manier kunt u zelf de mooiste plekjes van Portugal ontdekken. Gaat u voor cultuur of natuur? Houdt u van strand of van steden? Of combineert u deze facetten tijdens uw vakantie? Het is allemaal aan u. Onze rondreizen gaan van Noord naar Zuid, dwars door alle regio’s in Portugal (Noord en Midden Portugal, Alentejo en de Algarve). Het omvat Porto, Lissabon en Faro en biedt de mogelijkheid om andere bijzondere steden te ontdekken, zoals Coimbra, Viseu en Evora, die bekend staan om hun historische monumenten; Fatima, dat bekend staat vanwege haar religieuze significantie; en Obidos, dat ooit door koning Dinis aan zijn bruid Isabel werd gegeven als huwelijkscadeau. Als u graag de natuur in wil kunt u een bezoek brengen aan de Dourovallei, waar de bekende Dourowijnen en Portwijnen worden geproduceerd. Ook het idyllische Lagos is een bezoekje waard vanwege zijn prachtige uitzichten. Voor stranden gaat u natuurlijk naar, Quarteira, Portimão of Albufeira. Onze Portugal Compleet rondreizen bieden u de mogelijkheid om het beste uit uw vakantie in Portugal te halen.