Pousada Castelo de Alcácer do Sal in Alentejo, ook bekend als Hotel Dom Afonso II, is geclassificeerd als een Historic Hotel in Portugal lees meer

Pousada Castelo de Alcácer do Sal is een centraal punt in het stadje, waarvan de geschiedenis tot 5000 jaar terug gaat. Dit luxueuze Pousada in het centrum van de stad verenigt gekanteelde muren en torens met de originele structuur, antieke stenen en Barokke wapenschilden met een vleugje moderniteit. Het zwembad en het grote terras van de Pousada zijn gelegen tegen een adembenemende achtergrond van de originele kasteelstructuur. Het biedt een magische sfeer waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de Sado Rivier. In het gebied rondom de Pousada vindt u onmiskenbare sporen van vroegere beschavingen, van Fenesische dorpjes tot Romeinse ruïnen. Er is een duidelijke Arabische invloed zichtbaar, die te danken is aan de overheersing van de Moren in dit gebied. Zij werden uiteindelijk met behulp van de kruisvaarders verjaagd.

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €857,-