Pousada Palácio de Estói in de Algarve regio van Portugal maakt deel uit van het Small Luxury Hotels of the World (SLH) groep in Portugal lees meer

Slechts 10 kilometer van het centrum van Faro ligt de Pousada Palácio de Estói, dat beroemd is door haar neo-Barokke en neo-Rococo stijl. Dit ziet u terug in de decoratie van het gepleisterde plafonds die tot de mooiste van de Algarve behoren, twee theepaviljoenen en een prachtige Frans-geïnspireerde tuin vol standbeelden. De luxueuze Pousada heeft uitmuntende faciliteiten, zoals een luxe spa en elegante verwarmde binnen- en buitenzwembaden. Het historische centrum van Estoi ligt ver van de drukte van sommige gebieden in de Algarve, maar is desondanks nabij het centrum van Faro en de prachtige stranden in dit gebied. Pousada Palácio de Estói is in Januari 2015 uitgenodigd voor de exclusieve “Small Luxury Hotels of the World” groep, ter erkenning van haar unieke ligging, luxe accommodatie en uitstekende klantenservice.

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-