Maak kennis met de twee parels van Portugal met een schat aan tussenliggende steden. Deze fly drive rondreizen zijn een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Zo kunt u via de kust van Lissabon naar Porto reizen, waar u prachtige stranden tegen zult komen en kunt genieten van heerlijke traditionele visgerechten in pittoreske vissersdorpjes. Als u door het binnenland reist zult u versteld staan van de prachtige landschappen en cultuur. Natuurlijk is een combinatie van kust en binnenland ook mogelijk.

Kustroute

Kustroute Rondreis: Lissabon naar Porto via Nazare en Aveiro

Deze reis langs de noordelijke kustlijn van Portugal brengt u van Lissabon naar Porto. Onderweg komt u langs prachtige stranden, brengt u een bezoek aan vissersplaats Nazaré en de kanaalstad Aveiro met haar vele grachten. Geniet onderweg ook van de verse visspecialiteiten van deze regio!

Per persoon vanaf €572,-

 

Rondreis

Rondreis Porto naar Lissabon via Coimbra en Obidos

Portugal is een land vol culturele schatten, welke u tijdens deze rondreis van Porto naar Lissabon zult ontdekken. Obidos, de historische stad die van oudsher op het landgoed van de koningin stond, is een van de hoogtepunten van deze reis.

Per persoon vanaf €660,-

 

Fly

Fly Drive Rondreis Noord en Midden Portugal

Van de kust tot het prachtige binnenland: tijdens deze Fly Drive rondreis door Noord- en Midden-Portugal ontdekt u vele facetten van dit mooie land. U bezoekt grote steden, zoals Porto en Lissabon, en geniet van de natuur in de groene Dourovallei en het indrukwekkende natuurpark Serra da Estrela. Ook maakt u kennis met de vele visserijtradities aan de kust.

Per persoon vanaf €688,-

 

Binnenland

Binnenland Rondreis: Lissabon naar Porto via Fatima en Coimbra

Maak kennis met de cultuur en religie van Portugal tijdens deze rondreis van Lissabon naar Porto. Onderweg bezoekt u o.a. bedevaartsoord Fátima, waaraan jaarlijks vele pelgrims een bezoek brengen. Een reis vol cultuur, historie, religie en natuur!

Per persoon vanaf €643,-

 

Rondreis

Rondreis Portugal Natuur en Cultuur

Tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal laat u zich betoveren door de middeleeuwse en romeinse steden, geniet u van een glas port wijn op een terras in Porto of spot u dolfijnen tijdens een wandeling door een van de mooie natuurreservaten.

Per persoon vanaf €725,-

 

Fly Drive Rondreizen tussen Lissabon en Porto  

Een rondreis tussen Lissabon en Porto is een prachtige manier om de verschillende kanten van de Portugese cultuur, natuur en historie te ontdekken. In Lissabon vindt u zowel vele historische bezienswaardigheden, uit vele tijdperken en in vele architecturale stijlen, als een strand op loopafstand en heerlijk eten. In deze levendige stad heeft elke wijk zijn eigen uitstraling, van Neoclassicistisch tot heel modern, ook vindt u hier genoeg boetiekjes, in Lissabon is veel te doen! Op weg naar Porto passeert u verschillende andere steden, zoals Coimbra, waar de eerste koning van Portugal, Dom Afonso Henriques, heeft gewoond. Uit zijn tijd dateren de belangrijkste monumenten in deze stad, zoals Sé Velha (Oude Kathedraal), São Tiago, São Salvador en Santa Cruz. Verder vindt u hier de universiteit, wat niet alleen een prachtig gebouw is, maar ook een zeer levendige sfeer met zich mee brengt. Viseu kan qua charme en levendigheid de competitie met Coimbra prima aan, maar is een stuk minder toeristisch. Ook hier vindt u een verscheidenheid aan historische monumenten, waaronder de Cava de Viriato, een fort dat gebouwd werd ter bescherming tegen de Romeinen. Erg bijzonder is de markt van São Mateus, die elk jaar in augustus en September gehouden wordt. Ook bijzonder is het stadje Fatima, een heilige plek vanwege de Mariaverschijningen, dat elk jaar vele pelgrims naar Portugal trekt. Kijkt u uit naar een sportieve vakantie, dan kunt u surfen in de vissersdorpjes Ericeira en Peniche, of fietsen, wandelen of paardrijden in Serra da Estrela, een bergachtig natuurpark van zeldzame schoonheid.