Pousada Convento de Beja in Alentejo, ook bekend als Hotel Sao Francisco, is geclassificeerd als een Historic Hotel in Portugal lees meer

Pousada Convento de Beja ligt in het hart van de stad, die een indrukwekkende geschiedenis heeft die teruggaat tot de 13e eeuw. Het heeft veel van de originele kenmerken van het 800-jaar oude klooster behouden – de ruime kamers en hoge plafonds maken dit tot het perfecte toevluchtsoord voor gasten die aan de hete Alejentaanse zomerzon willen ontsnappen. Deze Pousada heeft een prachtig interieur, met gewelfde plafonds, prachtige loungeruimtes en aanlokkelijke tuinen, waar u ook een zwembad vindt. Dit maakt het de ideale plek om te ontspannen nadat u deze fascinerende stad heeft ontdekt. Het stadje Beja, in de rustige Alentejo regio, wordt gedateerd op 48 voor Christus, toen het werd gesticht door Julius Caesar. Beja is beroemd dankzij haar 14e-eeuwse kasteel dat gebouwd werd door Dom Dinis I op de plek waar eerst een Romeins fort stond, en de basiliek van Santo Amaro, één van de weinige gebouwen uit de periode voor de Moorse overheersing in dit deel van Portugal. Tijdens uw wandeling door de smalle straatjes van het oude kwartier van Beja zult u charmante, witgeverfde huisjes zien, met ijzeren poorten en afrastering.

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €756,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €969,-