Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Pousada Fly Drive Reisoverzicht

Uw Fly Drive pousada rondreis begint in de hoofdstad Lissabon. Uw eerste accommodatie, Pousada Palacio de Queluz, is de perfecte uitvalsbasis om de stad Lissabon en haar stranden te ontdekken. Het hotel is gelegen aan een centraal plein, tegenover het Queluz Paleis. Dit paleis, gebouwd in rococostijl, was vanaf 1794 de residentie van de Portugese koninklijke familie. De 18e-eeuwse Pousada Palacio de Queluz was vroeger het onderkomen van de koninklijke lijfwachten. Waar oorspronkelijk de paleiskeukens stonden, ligt nu het restaurant van de pousada. Een aanrader als u wilt genieten van de regionale Portugese keuken.

Lissabon, de witte stad op zeven heuvels, bestaat uit verschillende wijken met een eigen karakter. Zo is de oude neoclassistische wijk Baixa uitgeroepen tot werelderfgoed, kunt u in Bairo Alto genieten van het bruisende nachtleven en staat in de moderne wijk Parque das Nações het op één na grootste aquarium ter wereld.

Alentejo: ontdek het binnenland met haar prachtige natuur en historische steden als Santarém en bedevaartsoord Fàtima.

Nadat u de hoofdstad Lissabon met al haar werelderfgoed heeft bewonderd, gaat uw pousada rondreis verder naar het binnenland van Portugal. De regio Alentejo herbergt vele historische stadjes met smalle, geplaveide straatjes. De natuur is hier prachtig: glooiende heuvels, kurkeiken, olijfbomen, eucalyptus en beschermde steeneiken domineren het landschap. Breng onderweg ook zeker een bezoek aan Santarém of bedevaartsoord Fátima. 

Santarém is van oorsprong ingericht door de Romeinen en herbergt veel cultureel en artistiek erfgoed. Tijdens de eerste dynastie was Santarém de koninklijke residentie en de hoofdstad van Portugal. De weelde van toen ziet u terug in de gebouwen en monumenten in de stad.

Fátima trekt jaarlijks 6 miljoen mensen en ongeacht uw geloof zult u onder de indruk zijn van dit bedevaartsoord. Op 13 mei 1917 verscheen hier de Maagd Maria aan drie verbijsterde boerenkinderen. In de vijf maanden die volgden herhaalde dit zich op de 13e dag van de maand. Op de plek van de verschijningen is een kapel gebouwd. Ook staat er een grote neo-barokke basiliek waarin zich de grafmonumenten van de drie herderskinderen bevinden. Tussen 13 mei en 13 oktober vinden er elke maand vieringen plaats die door veel pelgrims worden bezocht. 

Pousada de Marvão: middeleeuws genieten middenin een prachtig natuurgebied

Pousada de Marvão (ook wel bekend als Hotel Santa Maria) is de tweede pousada waar u verblijft. Het is gelegen aan een van de vele geplaveide straatjes van Marvão, in twee omgebouwde middeleeuwse gebouwen. De elegante, lichte uitstraling van de pousada is te danken aan de volledige modernisering van het gebouw. Marvão ligt in het Parque Natural da Serra de São Mamede, vlakbij de grens met Spanje. Dit natuurgebied is bij uitstek geschikt voor wandelaars en vanaf de 13e-eeuwse burcht van Marvão heeft u een magnifiek, schilderachtig uitzicht over het natuurgebied. 

Verblijf in de kloosters van Vila Viçosa en Beja: een onvergetelijke overnachting!

Vervolgens reist u in zuidelijke richting naar uw derde accommodatie in Vila Viçosa. Daar bevindt zich Pousada Convento de Vila Viçosa (Hotel Dom Joao IV). Dit voormalig klooster speelt in veel regionale legendes een rol. De pousada ligt op een rustige locatie, aan het centrale plein van Vila Viçosa en grenst aan paleis Ducal. De kloostergangen hangen vol prachtige fresco’s en de thematische kamers zijn stijlvol ingericht met warme kleuren en veel hout. Ook is er een zwembad en restaurant met terras. In de landschapstuinen rondom de pousada kunt u heerlijk wandelen en ontspannen.

In de omgeving van de pousada bevinden zich veel middeleeuwse stadjes vol werelderfgoed, zoals Elvas en Évora. Évora is een van de best bewaarde middeleeuwse stadjes van Portugal. Struinend door de smalle geplaveide straatjes waant u zich terug in de tijd. Het markstadje Estremoz met haar beroemde marmergroeven is ook zeker een bezoek waard.

De vierde pousada waar u tijdens deze Fly Drive vakantie door Portugal verblijft, is Pousada Convento de Beja (Hotel São Francisco). Deze pousada ligt in het centrum van Beja, een historisch stadje dat in 48 v.Chr. is gesticht door Julius Caesar. Het middeleeuwse klooster van Beja is omgebouwd tot pousada, maar heeft veel originele kenmerken behouden. Zo zijn de kamers ruim, met hoge plafonds, waardoor u hier heerlijk aan de hete zomerzon kunt ontsnappen. Ook zijn er prachtige loungeruimtes en een aantrekkelijke tuin met zwembad. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een drukke dag.

In Beja, gelegen op het hoogste punt in de omgeving, wandelt u door de smalle straatjes langs karakteristieke Portugese witte huizen. Vanaf de toren van het middeleeuwse kasteel Castelo de Beja geniet u van een prachtig uitzicht over Alentejo. Of beleef het verhaal van de beroemde liefdesbrieven tussen een Portugese non en een Franse graaf in het klooster dat jaarlijks veel toeristen trekt: Klooster van de Heilige Maria Onbevlekte Ontvangenis (Convento de Nossa Senhora da Conceição).

Uw Pousada rondreis eindigt in de Algarve: Pousada de Sagres zal uw verwachtingen overtreffen

Hierna verlaat u Alentejo en sluit u uw rondreis door Portugal af in de Algarve. Het luxueuze Pousada de Sagres (Hotel Infante), de laatste accommodatie van deze rondreis, is gelegen op een klif, ver van de drukte van de Algarve. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Beneden aan de klif bevindt zich een goudgeel zandstrand, waar u heerlijk kunt vertoeven. Het restaurant van de pousada heeft een zeer goede reputatie op het gebied van zeevruchten. 

In de omgeving vindt u de indrukwekkende kliffen en mooie zandstranden van Lagos, Portimão en Albufeira. Het bekendste strand van de Algarve, Praia da Rocha, ligt 2,5 km buiten het centrum van Portimão. Vanaf het fort op dit strand heeft u een prachtig uitzicht over de stad, de zee en de rivier.

Het vissersplaatsje Sagres bevindt zich op loopafstand van Pousada de Sagres. Dit kleine, langwerpige, stadje geeft u het gevoel aan het einde van de wereld te zijn aangekomen. Omring door prachtige natuur en goudgele zandstranden zult u hier de mooiste zonsondergang van Portugal beleven.

Prijzen & Boeken

Pousada Overnachtingen

Bij deze Pousada Fly Drive kunt u kiezen tussen acht verschillende reisduren met overnachtingen in de volgende Pousadas:

De ideale reisduur voor deze Pousada rondreis is 11 dagen (10 nachten; 2 nachten in elke Pousada).  TIP: als u langer kunt reizen dan is 13 dagen (12 nachten) ook raadzaam zo dat u nog in het begin een extra nacht in Pousada de Queluz in Lissabon en aan het einde in Pousada de Sagres kunt verblijven. 

U kunt de verdeling van de overnachtingen en de reisduur ook zelf bepalen en dan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen. Deze Pousada Fly Drive Rondreis is inclusief vluchten, accommodatie o.b.v. logies & ontbijt en All-In autohuur met €0 eigen risico. 


Pousada Palacio de Queluz

Pousada Palacio de Queluz

Het prachtige Pousada Palacio de Queluz ligt aan het centrale plein, tegenover het Queluz Paleis dat vanaf 1794 de officiële residentie van de Portugese koninklijke familie was. Het luxueuze hotel in Queluz was ooit het onderkomen van de… lees meer


Pousada de Marvão

Pousada de Marvão

Pousada de Marvão is weggestopt tussen de vele geplaveide straatjes van Marvão in Alentejo. Het bestaat uit twee omgebouwde, middeleeuwse gebouwen, waarvan sommige delen uit de 13e eeuw dateren. Hoewel deze Pousada het middeleeuwse… lees meer


Pousada Convento de Vila Viçosa

Pousada Convento de Vila Viçosa

In het centrum van een historisch stadje vindt u Pousada Convento de Vila Viçosa, dat uitgedost is met geschiedenis. Als voormalig Klooster van Chagas de Christo is deze Pousada geheel in karakter, met thematische kamers en vele legendes… lees meer


Pousada Convento de Beja

Pousada Convento de Beja

Pousada Convento de Beja ligt in het hart van de stad, die een indrukwekkende geschiedenis heeft die teruggaat tot de 13e eeuw. Het heeft veel van de originele kenmerken van het 800-jaar oude klooster behouden – de ruime kamers en hoge… lees meer


Pousada de Sagres

Pousada de Sagres

De luxueuze Pousada de Sagres ligt op een klif, waar het uitkijkt over de blauwe wateren van de Atlantische Oceaan bij de Algarve. Het ligt op loopafstand van het vissersdorpje Sagres, wat deze Pousada de perfecte uitvalsbasis maakt voor een… lees meer


Pousada Vakantie Hoogtepunten


Lissabon

Lissabon

Wie op vakantie wil naar Portugal, kan een bezoek aan Lissabon eigenlijk niet overslaan. Deze dynamische hoofdstad heeft alles te bieden dat u zich voor een vakantie maar kunt wensen: cultuur, heerlijk eten en prachtige stranden op een kwartiertje… lees meer


Santarem

Santarem

De Tagus rivier en de vruchtbare weiden er omheen waarop de Santarémplaatsen sinds jaar en dag belangrijke factoren zijn geweest voor de nederzettingen in deze gebieden. De Romeinse naam voor Santarém was Scalabis, de Romeinen zijn… lees meer


Fátima

Fátima

Onafhankelijk van uw geloof zult u onder de indruk zijn van het vaste geloof dat elk jaar wel 6 miljoen mensen naar deze plek leidt, waar op 13 mei 1917 de maagd Maria verscheen aan drie verbijsterde boeren kinderen. Waar ooit enkel schapen… lees meer


Marvão

Marvão

Het vredige dorpje Marvão ligt tussen Castelo de Vide en Portalegre in de Alentejo regio van Portugal. De top van de heuvel van Ammaia, zoals het toen bekend stond, dankt zijn huidige naam aan het feit dat het gebruikt werd als toevluchtsoord… lees meer


Estremoz

Estremoz

Het aantrekkelijke, ommuurde marktstadje Estremoz ligt in het centrum van een district vol marmergroeven. Logischerwijze is dit materiaal uitgebreid gebruikt bij de bouw van de alledaagse omgeving, zoals u zult zien als u rondwandelt door de met… lees meer


Vila Vicoca

Vila Vicoca

Vila Viçosa is altijd terecht één van de juwelen in de schatkist van Alentejo genoemd, dus het is niet verrassend dat het vaak bij koninklijke bruidsschatten en schenkingen betrokken werd. Dona Brites, de vrouw van koning Afonso… lees meer


Évora

Évora

Évora ligt op de glooiende heuvels die boven de enorme Alentejo vlakte uitsteken. Het bewaakt haar historische centrum met een grote muur en vertegenwoordigt een waardevol cultureel erfgoed dat door UNESCO is geclassificeerd als… lees meer


Beja

Beja

Het terrein van het moderne Beja in Alentejo is sinds het begin van de moderne geschiedenis bezet geweest. Toch was het het Romeinse rijk dat het meeste bijdroeg aan de vroege ontwikkeling van deze stad. Hier tekende Keizer Julius Caesar in 1 v.… lees meer


Albufeira

Albufeira

Als één van de drukste kustresorts in de Algarve voor zijn levendige en zorgeloze vakantie sfeer is Albufeira beroemd om haar prachtige stranden en de vele restaurants, bars en nachtclubs. Het is zeker de moeite waard om dit stadje in… lees meer


Lagos

Lagos

Bezoek Lagos in het westelijk deel van de Algarve voor fantastische uitzichten vanaf een landtong en een prachtige vuurtoren op de top van een klif. Aan het zuiden van Lagos ligt de Ponta da Piedade landtong, een serie van door het weer uitgesleten… lees meer


Portimão

Portimão

In de monding van de Arade rivier ligt Portimão, bekend om zijn geweldige zandstranden met veel warm, kalm water, wat het tot een aantrekkelijke vakantiebestemming maakt. Portimão heeft een lange traditie in de visserij, die in het… lees meer


Sagres

Sagres

Uitkijkend op de meest dramatische natuur van de Algarve ligt het kleine, langwerpige stadje Sagres, dat u het gevoel geeft alsof u op het eind van de wereld bent aangekomen, met haar door de zee uitgesleten kliffen en lege, door de wind geteisterde… lees meer


Pousada Fly Drive Inclusief:

 • Heenvlucht van Nederland, België of Duitsland naar Lissabon en terugvlucht van Faro. Bekijk luchthaven en vertrektijden keuze bij Prijzen & Boeken.
 • 5, 10, of 15 nachten accommodatie in bovengenoemde Pousadas o.b.v logies en ontbijt.
 • All-In autohuur met €0 eigen risico, alle verzekeringen inbegrepen en gratis 2de bestuurder.
 • Handbagage; exacte gewichten zijn afhankelijk van uw luchtvaartmaatschappij keuze (meestal 10 kg per persoon).
 • Persoonlijk advies en op maat gemaakte reistips.

Exclusief: 

 • Ruimbagage is optioneel en kan gemakkelijk via ons of de airline zelf geboekt worden tot 24uur voor vertrek. 
 • Reserveringskosten €35 per boeking.
 • GGTO Garantiefonds bijdrage €15 per boeking; VakantiePortugal.nl is voor uw zekerheid aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators (GGTO nummer 1428). Stichting GGTO staat ervoor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt als wij in financieel onvermogen komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek, maar ook tijdens uw reis. 

All-In Autohuur Inclusief: 

 • €0 eigen risico met All-In verzekering
 • WA-dekking, Schadeverzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP)
 • Glas-banden-bodem-dakschadedekking
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Gratis 2de bestuurder
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer 

Bij VakantiePortugal.nl betekent All-In auto huren echt All-In en dus 100% zorgeloos. Geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto en nooit verrassingen bij schade. U bent compleet verzekerd! Het enige waar u voor moet zorgen is dat de hoofdbestuurder van de huurauto een creditcard op zijn eigen naam heeft en dat alle bestuurders een geldig rijbewijs hebben. De huurauto categorie is afhankelijk van de gekozen reisduur en aantal reizigers. Alle huurauto’s zijn maximaal 2 jaar oud en voorzien van Airco. 

VakantiePortugal.nl - dé Portugal specialist

In meer dan 10 jaar ontwikkelden we ons tot een ware Portugal specialist. We luisteren naar de persoonlijke wensen van de reiziger en op basis daarvan stellen wij jaarlijks een uiterst flexibel reisaanbod samen. 

 • Kwaliteit, service en zekerheid - VakantiePortugal.nl is lid van het GGTO Garantiefonds en VVKR brancheorganisatie.
 • Persoonlijk advies - Een vast aanspreekpunt en deskundige service, ook tijdens uw reis.
 • Zekerheid op reis - Met een gerust hart op reis omdat alles goed geregeld is; alle bestemmingen hebben wij zelf bezocht. Wij ontdekken de beste reizen zodat uw een zorgeloze vakantie kunt ervaren. 
 • Specialistische kennis van Portugal - Door dat wij alleen in Portugal specialiseren hebben wij veel kennis in huis. Met onze specialistische kennis kunnen wij u als geen ander de weg wijzen in alle regio's van Portugal. 
 • Vrijblijvende offerte voor reizen op maat - Uw reis kan altijd worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Wilt u dit pakket als een maatwerk reis?

Wilt u afwijken van de gepubliceerde route? Wenst u te verblijven in een speciale accommodatie? Wilt u een andere categorie huurauto? Of wilt u de reis verkorten of uitbreiden? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen. Vul het vrijblijvende offerte formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat van ons.

Reis Op Maat

Reisduur, vertrekdatum, luchthaven en vertrektijden

Kies uw gewenste reisduur, vertrekdatum, luchthaven en vertrektijden om te beginnen met reserveren. U kunt tijdens het reserveren bij stap 4 ook een opmerking toevoegen betreft eventuele extra’s zoals ruimbagage, huurauto upgrade, en verdeling van het aantal nachten tijdens de rondreis. 

Vergelijkbare Reizen
Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €968,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €857,-

 

Solares

Diner inbegrepen bij elke Solares

Solares Gastronomie Rondreis

De gastronomie van Portugal is net zo rijk en gevarieerd als het landschap en het erfgoed. De zee drukt een groot stempel op het karakteristieke Portugese voedsel: u kunt er genieten van de eenvoud van een vers gevangen, gegrilde vis, of van de schaaldieren die overal langs de kust zo uit het water geplukt worden.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Solares Cultureel Erfgoed Rondreis

De Solares erfgoedroute loopt door de Douro-regio, die door UNESCO is aangemerkt als een gebied dat als erfgoed van wereldwijd belang is.

Prijs op aanvraag

 


Kustroute

Kustroute Rondreis: Lissabon naar Porto via Nazare en Aveiro

Deze reis langs de noordelijke kustlijn van Portugal brengt u van Lissabon naar Porto. Onderweg komt u langs prachtige stranden, brengt u een bezoek aan vissersplaats Nazaré en de kanaalstad Aveiro met haar vele grachten. Geniet onderweg ook van de verse visspecialiteiten van deze regio!

Per persoon vanaf €572,-

 

Porto

Voor wijnliefhebbers

Porto en de Douro vallei

Een rondreis door Porto en de Douro vallei is een geweldige manier om het Noorden van Portugal te verkennen. De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen, heerlijke wijnen en rijke geschiedenis!

Per persoon vanaf €645,-

 

Rondreis

Ontdek Portugal

Rondreis Portugal Compleet

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze 14, 17 of 21-daagse rondreis van het groene Noorden met zijn wijnvelden, indrukwekkende natuurreservaten en rustige stranden tot het Zuiden, waar u imposante kliffen en rotsformaties, idyllische baaitjes en pittoreske dorpjes zult ontdekken.

Per persoon vanaf €1229,-

 

Rondreis

Inclusief verblijf in de Dourovallei

Rondreis Noord Portugal

Ontdek het groene, rustige Noord-Portugal tijdens de Fly Drive rondreis langs Portugese landhuizen en paleizen, langgerekte wijngaarden waarvan de druiven tot port worden verwerkt en historische steden als Porto, Viseu, Coimbra en Aveiro.

Per persoon vanaf €712,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon naar de Algarve via Alentejo kust

Geniet van de zon, zee en het strand tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal. Vanuit Lissabon reist u via het bourgondische Alentejo naar de zandstranden met imposante rotsformaties in de Algarve. Onderweg geniet u van de mooiste zonsondergang en ontdekt u de afgelegen baaitjes die omringd zijn door indrukwekkende kliffen.

Per persoon vanaf €668,-

 

Rondreis

Rondreis Alentejo Compleet

Verken ongerept Alentejo tijdens een Fly Drive Rondreis langs alle hoogtepunten van de best bewaarde regio van Portugal. Bewonder o.a. kastelen in Lissabon en Elvas, Romeinse ruïnes in Évora, idyllische stranden in Vila Nova de Milfontes en laat u verrassen door de Portugese cultuur.

Per persoon vanaf €612,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon en Alentejo

Ontdek de stranden van Lissabon, Cascais en Estoril langs de Costa de Lisboa en reis vervolgens naar Alentejo, de regio met golvende heuvels en vruchtbare wijnvelden. U vindt hier vele archeologische schatten, marmergroeven, olijfbomen en kurkeiken.

Per persoon vanaf €605,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon naar de Algarve via Alentejo binnenland

Vanuit de hoofdstad van Portugal, Lissabon, reist u via het binnenland van Alentejo naar de Algarve. Een rondreis waarin u niet alleen prachtige stranden en indrukwekkende rotsformaties ontdekt, maar ook de Portugese cultuur opsnuift in de historische steden die deze regio’s te beiden heeft.

Per persoon vanaf €653,-

 

Rondreis

Rondreis Portugal Natuur en Cultuur

Tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal laat u zich betoveren door de middeleeuwse en romeinse steden, geniet u van een glas port wijn op een terras in Porto of spot u dolfijnen tijdens een wandeling door een van de mooie natuurreservaten.

Per persoon vanaf €725,-

 

Rondreis

Rondreis Algarve

Deze Fly Drive rondreis brengt u naar het zonnige zuiden van Portugal. Monte Gordo, Albufeira en Lagos passeren, net als ruige kusten en gouden stranden, de revue tijdens deze schitterende rondreis door de Algarve.

Per persoon vanaf €627,-

 

Binnenland

Binnenland Rondreis: Lissabon naar Porto via Fatima en Coimbra

Maak kennis met de cultuur en religie van Portugal tijdens deze rondreis van Lissabon naar Porto. Onderweg bezoekt u o.a. bedevaartsoord Fátima, waaraan jaarlijks vele pelgrims een bezoek brengen. Een reis vol cultuur, historie, religie en natuur!

Per persoon vanaf €643,-

 

Rondreis

Rondreis Porto naar Lissabon via Coimbra en Obidos

Portugal is een land vol culturele schatten, welke u tijdens deze rondreis van Porto naar Lissabon zult ontdekken. Obidos, de historische stad die van oudsher op het landgoed van de koningin stond, is een van de hoogtepunten van deze reis.

Per persoon vanaf €660,-

 

Fly

Fly Drive Madeira

Tijdens deze Fly Drive vakantie naar Madeira ontdekt u dit prachtige bloemeneiland vanuit de hoofdstad Funchal. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en de traditionele specialiteiten van Madeira: Madeira wijn, espada (zwarte degenvis) en natuurlijk de prachtige paradijsvogelbloem. Zowel voor de actieve, sportieve reiziger als de cultuurliefhebber is Madeira een paradijselijke vakantiebestemming.

Per persoon vanaf €828,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €968,-

 

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag