Pousada Convento de Vila Viçosa in Alentejo, ook bekend als Hotel Dom Joao IV, is geclassificeerd als een Historic Hotel in Portugal lees meer

In het centrum van een historisch stadje vindt u Pousada Convento de Vila Viçosa, dat uitgedost is met geschiedenis. Als voormalig Klooster van Chagas de Christo is deze Pousada geheel in karakter, met thematische kamers en vele legendes waarin het een rol speelt. De cellen, toevluchtsoorden en oratoria zijn volledig gerenoveerd. Ondanks haar centrale ligging, aangrenzend aan het Ducal Paleis op het centrale plein, is het een kalme locatie waar u de geschiedenis in u op kunt nemen en kunt genieten van de luxueuze omgeving. Het restaurant is zeker een bezoekje waard. In de zomer dineren de gasten in de afgezonderde tuin, in de winter in de majestueuze eetkamer.

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €758,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €857,-