Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Pousada Fly Drive Reisoverzicht

Deze Fly Drive pousada rondreis door Noord Portugal begint en eindigt in Porto. Vanuit deze wereldstad, bekend om zijn port wijn, rijdt u in zuidelijke richting naar Aveiro. Deze hoofdstad van de regio Ria, bevindt zich in een lagune die de Vougarivier met de zee verbindt. In de vele kanaaltjes van de stad, waardoor de stad ook wel het Venetië van Portugal wordt genoemd, kunt u de traditionele barcos moliceiros (gekleurd vissersbootjes) zien varen. 

Ontdek de lagunes bij Pousada da Ria en de historische omgeving van Pousada de Viseu

Uw eerste bijzondere accommodatie bevindt zich in Aveiro. Pousada da Ria is omgeven door water en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de lagune, waar u flamingo’s in de verte kunt zien staan en de felgekleurde vissersbootjes de zee op gaan. In de pousada bevinden zich een restaurant, bar en zwembad. De natuurlijke omgeving is ook zeer geschikt voor watersporters en strandaanbidders.

Vervolgens gaat uw pousada rondreis verder in oostelijke richting, naar Viseu. Uw tweede accommodatie is Pousada de Viseu, gevestigd in het voormalige Saint Teotonio ziekenhuis. Hier treft u niet alleen originele kenmerken van het ziekenhuis, maar ook veel luxueuze voorzieningen zoals een sauna, Turkse baden, een tropische douche, massageruimtes, ijsfontein en natuurlijk een heerlijk zwembad. Ook een fitnessruimte staat tot uw beschikking.

Het historische Viseu is één van de meest aantrekkelijke steden in Midden-Portugal en heeft een goed bewaard historisch centrum. Wandel via de geplaveide, kronkelende straatjes naar het prachtige centrale plein (Praça da República) vol fonteinen en bloemen. Vanaf het plein van de kathedraal in het centrum heeft u een fenomenaal uitzicht over de omgeving van Viseu: de Dâoregio waar de beste rode wijn van Portugal vandaan komt. Breng ook een bezoek aan het Romeinse fort Cava de Viriato in een buitenwijk van Viseu.

De Dourovallei: bewonder de wijngaarden van Lamego, Peso da Régua en Vila Real

Ten noorden van Viseu ligt Lamego. Deze stad, op 10km van de oever van de rivier Douro, beleefde in de 18e eeuw een periode van grote rijkdom door het produceren van ‘fine wine’; de voorloper van de port wijn. In dit oude stadje uit de zevende eeuw vindt u veel middeleeuwse overblijfselen, zoals het kasteel en vele kerken die van binnen bekleed zijn met azulejos. Vanuit Lamego kunt u de omgeving van de Dourovallei verkennen en genieten van prachtige uitzichten over de valleien met wijngaarden waar de druiven voor de beroemde port wijn groeien.

Onderweg naar de volgende accommodatie van uw rondreis door Portugal komt u langs Peso da Régua. Bewonder hier de bijzondere terrasvormige gecultiveerde heuvels vol wijngaarden. Misschien ziet u in de rivier wel een ‘barcos rabelos’ varen: een bootje waarmee de wijn in vaten naar Vila Nova de Gaia werd gebracht om te rijpen. Wellicht brengt u ook een bezoek aan het nabijgelegen Vila Real, waar u statige landhuizen met ramen in Manuelstijl met traditionele ijzeren balkonnetjes kunt bewonderen. 

Pousada da Guimarães: u verblijft in een van de mooiste pousadas van Portugal

Uw pousada rondreis gaat verder naar Guimarães. Hier verblijft u in één van de beste pousadas van Portugal, Pousada da Guimarães. Deze pousada, in een majestueus klooster uit de 12e eeuw, heeft de Europa Nostra prijs gewonnen voor haar renovatie en restauratie. Uitkijkend over de stad Guimarães combineert Pousada da Guimarães luxe met de Portugese cultuur. U vindt hier niet alleen traditionele azulejos (Portugese tegeltjes), waarvan sommigen bijna 300 jaar oud zijn, maar ook prachtige publieke kamers, een zwembad met uitzicht over de stad en een goed restaurant. Ook kunt u de tuinen, het meer, de grotten, het klooster en de granieten fonteinen bezoeken. Het middeleeuwse centrum van Guimarães, geboortestad van de eerste koning van Portugal, is UNESCO werelderfgoed en de stad was in 2012 Europese hoofdstad van cultuur.

Pousada do Gerês Caniçada: verblijf in een voormalig jagerschalet met uitzicht over de bergen van Noord Portugal

Uw vierde accommodatie bevindt zich in het enige natuurreservaat van Portugal, Peneda-Gerês. Pousada do Gerês Caniçada is een voormalig jagerschalet met een knusse sfeer en uitstekende faciliteiten. Vanuit deze pousada, gelegen op een berg, heeft u een grandioos uitzicht over de omgeving. De bergen zijn bedekt met vele kleuren groen, u vindt hier het enige hulstbos van Portugal en ook de inheemse blauw-paarse lelie ‘Lilio de Gerêz’ groeit hier volop. Het grote, bergachtige, terrein wordt doorkruist door rivieren met watervallen die eindigen in de stuwmeren achter de dammen. Tijdens wandelingen in het natuurreservaat kunt u niet alleen dieren tegenkomen, maar ook grafmonumenten, kastelen en kloosters. 

Hierna rijdt u verder naar uw laatste accommodatie van deze pousada rondreis door Portugal. Onderweg komt u langs universiteitsstad Braga, waar u de oudste kathedraal van Portugal kunt bewonderen. Deze 12e-eeuwse kathedraal is gebouwd door de ouders van de eerste koning van Portugal en hun grafmonumenten bevinden zich in de kathedraal. In de stad vindt u veel gebouwen uit de Barok, maar ook Romeinse overblijfselen zijn volop vertegenwoordigd. 

Pousada de Viano de Castelo ligt in de parel van de Costa Verde

Eenmaal aangekomen in Pousada de Viana do Castelo kunt u, volgens National Geographic, genieten van één van de mooiste panorama’s van de wereld. Pousada de Viana do Castelo ligt hoog op de berg Santa Luzia. Hier heeft u een spectaculair uitzicht over de jachthaven van Viana do Castelo en de Atlantische kust met haar zandstranden. Vanuit uw klassiek ingerichte kamers heeft u een uitzicht om van de dromen. Wandel door de tuinen of ontspan in de spa van de pousada. Ook de liefhebbers van de Portugese gastronomie komt aan hun trekken in de bar of het restaurant van de pousada. 

Vanaf de berg kunt u met een treintje (of een trap) naar het lager gelegen stadje Viana do Castelo. Het wordt gezien als de parel van de Costa Verde (groene kust) en heeft zowel een mooi historisch centrum als prachtige zandstranden. Het centrum van de stad is rijk aan paleizen, kerken, kloosters en monumentale fonteinen. Bij het touristenbureau kunt u een stadswandeling kiezen die gebaseerd is op de verschillende bouwstijlen in de stad: Manuel, Renaissance, Barok, Art Deco of tegeltjesarchitectuur. Welke route u ook kiest, u komt altijd weer terug in het hart van de stad: Praça da República.

Uw Fly Drive reis door Portugal langs pousadas eindigt waar hij begon, in havenstad Porto. Breng nog zeker een bezoek aan de wijk Ribeira. Dit UNESCO Werelderfgoed met zijn kronkelende straatjes en gestapelde huizen mag u eigenlijk niet missen. Ook het São Bentostation, gedecoreerd met blauw-witte azulejos, is een hoogtepunt van deze stad die veel meer te bieden heeft dan alleen port wijn.

Prijzen & Boeken

Pousada Overnachtingen 

Bij de Noord Portugal Pousada Fly Drive kunt u kiezen tussen acht verschillende reisduren met overnachtingen in de volgende Pousadas:

De ideale reisduur voor deze Pousada rondreis is 11 dagen (10 nachten; 2 nachten in elke Pousada).  TIP: als u ook de stad Porto wilt bezoeken kunt u bijvoorbeeld 12 of 13 dagen boeken om voor of na de Pousada rondreis in Porto 1 of 2 nachten te verblijven. 

U kunt de verdeling van de overnachtingen en de reisduur ook zelf bepalen en dan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen. Deze Pousada Fly Drive Rondreis is inclusief vluchten, accommodatie o.b.v. logies & ontbijt en All-In autohuur met €0 eigen risico. 


Pousada da Ria

Pousada da Ria

Pousada da Ria in Aveiro ligt op de landengte die Murtosa verbindt met de stranden van S. Jacinto. Deze Pousada is omgeven door water, daardoor is het een ideale uitvalsbasis als u wilt gaan vissen, watersporten wilt uitoefenen of de lokale stranden… lees meer


Pousada de Viseu

Pousada de Viseu

Pousada de Viseu is gevestigd in het voormalige Saint Teotonio ziekenhuis. Er staan drie standbeelden bij de ingang van de Pousada: Geloof, Hoop en Liefdadigheid, die uitkijken over het rijke architecturale erfgoed van het oude stadje Viseu. Pousada… lees meer


Pousada Mosteiro de Guimarães

Pousada Mosteiro de Guimarães

Pousada Mosteiro de Guimarães kreeg de felbegeerde Europa Nostra prijs voor haar renovatie en restauratie. Het heeft haar majestueuze karakter van 12e-eeuws Augustijns klooster behouden, toch vindt u hier accommodatie die van alle moderne… lees meer


Pousada do Gerês Caniçada

Pousada do Gerês Caniçada

In een voormalig jagerschalet in het natuurreservaat Peneda-Geres, ligt de gastvrije Pousada do Gerês Caniçada, de perfecte uitvalsbasis om dit beeldschone natuurgebied te ontdekken. De unieke locatie, de knusse uitnodigende sfeer en… lees meer


Pousada de Viana do Castelo

Pousada de Viana do Castelo

Pousada de Viana do Castelo ligt hoog op de Santa Luzia berg. Ze combineert 20e-eeuwse elegantie met spectaculaire uitzichten over de oude zeilhaven van Viana do Castelo en de Atlantische kust van Portugal met haar lange reeks zandstranden. Het… lees meer


Pousada Vakantie Hoogtepunten


Aveiro

Aveiro

Aveiro is de hoofdstad van de Ria, een rustige lagune waar het verse water uit de Vougarivier de zee in stroomt. Aveiro wordt gekruist door grachtjes, kleine straatjes van water, waar u de bekende barcos moliceiros, de felgekleurde bootjes, doorheen… lees meer


Viseu

Viseu

Een van de meest aantrekkelijke steden in Beiras (midden Portugal) is Viseu, dat de competitie met het beter bezochte Coimbra aan kan gaan als het gaat om charme en levendigheid. Het goed bewaarde historische centrum biedt talloze verlokkingen voor… lees meer


Lamego

Lamego

Ongeveer 10 kilometer van de oever van de Douro rivier in Noord Portugal, beleefde Lamego een periode van grote rijkdom in de 18e eeuw, toen de stad de zogenoemde “fine wine” produceerde, die later de wereldberoemde Port wijn zou… lees meer


Peso da Régua

Peso da Régua

Het wordt gedacht dat de naam van dit stadje origineel kwam van het Romeinse huis dat hier ooit stond, de “Villa Reguela”. Het is de grootste stad aan het water van de Douro regio, waardoor het in de 18e eeuw uitgroeide tot een… lees meer


Vila Real

Vila Real

Bovenop een landtong bewaart Vila Real statige landhuizen, getooid met wapenschilden, ramen in Manuelstijl en traditioneel vervaardigde ijzeren balkonnetjes. Het is een oude stad in Noord Portugal, gelegen op het punt waar de rivieren Corgo en… lees meer


Guimaraes

Guimaraes

Guimarães is een prachtige bestemming en een geweldig voorbeeld van een traditioneel, vredig, Noord Portugees stadje. Guimarães wordt gezien als de geboorteplaats van het huidige Portugal, omdat de eerste koning van Portugal, Afonso… lees meer


Geres

Geres

Het Peneda-Gerês Nationaal Park, in het verre Noordwesten van Portugal, tussen Minho en Trás-os-Montes, is het enige Portugese beschermde gebied dat is geclassificeerd als een natuurreservaat. Het is een aparte wereld, waar menselijke… lees meer


Braga

Braga

Braga is een levendig stadje in het Noorden van Portugal, het wemelt er van de jonge mensen die aan de lokale universiteiten studeren. Dat Braga 2000 jaar geleden werd gevestigd door Augustus, is nog te zien aan de toenmalige naam: “Bracara… lees meer


Ponte de Lima

Ponte de Lima

Ponte de Lima – het oudste stadje van Portugal Ponte de Lima, bekend als het oudste stadje van Portugal, behoort tot het Viana do Castelo district in Noord Portugal. Dit fotogenieke stadje bij het Rio de Lima in de Minho region, leeft ieder… lees meer


Viana do Castelo

Viana do Castelo

Viana do Castelo is een van de mooiste steden in het Noorden van Portugal. Het wordt gezien als de parel van de Costa Verde (groene kust) en het is gezegend met zowel een aantrekkelijk middeleeuws centrum als prachtige stranden net buiten de stad.… lees meer


Pousada Fly Drive Inclusief:

 • Retourvlucht van Nederland, België of Duitsland naar Porto. Bekijk luchthaven en vertrektijden keuze bij Prijzen & Boeken.
 • 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12 of 15 nachten accommodatie in bovengenoemde Pousadas o.b.v logies en ontbijt.
 • All-In autohuur met €0 eigen risico, alle verzekeringen inbegrepen en gratis 2de bestuurder.
 • Handbagage; exacte gewichten zijn afhankelijk van uw luchtvaartmaatschappij keuze (meestal 10 kg per persoon).
 • Persoonlijk advies en op maat gemaakte reistips.

Exclusief: 

 • Ruimbagage is optioneel en kan gemakkelijk via ons of de airline zelf geboekt worden tot 24uur voor vertrek. 
 • Reserveringskosten €35 per boeking 
 • GGTO Garantiefonds bijdrage €15 per boeking; VakantiePortugal.nl is voor uw zekerheid aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators (GGTO nummer 1428). Stichting GGTO staat ervoor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt als wij in financieel onvermogen komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek, maar ook tijdens uw reis. 

All-In Autohuur Inclusief: 

 • €0 eigen risico met All-In verzekering
 • WA-dekking, Schadeverzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP)
 • Glas-banden-bodem-dakschadedekking
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Gratis 2de bestuurder
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer 

Bij VakantiePortugal.nl betekent All-In auto huren echt All-In en dus 100% zorgeloos. Geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto en nooit verrassingen bij schade. U bent compleet verzekerd! Het enige waar u voor moet zorgen is dat de hoofdbestuurder van de huurauto een creditcard op zijn eigen naam heeft en dat alle bestuurders een geldig rijbewijs hebben. De huurauto categorie is afhankelijk van de gekozen reisduur en aantal reizigers. Alle huurauto’s zijn maximaal 2 jaar oud en voorzien van Airco. 

VakantiePortugal.nl - dé Portugal specialist

In meer dan 10 jaar ontwikkelden we ons tot een ware Portugal specialist. We luisteren naar de persoonlijke wensen van de reiziger en op basis daarvan stellen wij jaarlijks een uiterst flexibel reisaanbod samen. 

 • Kwaliteit, service en zekerheid - VakantiePortugal.nl is lid van het GGTO Garantiefonds en VVKR brancheorganisatie.
 • Persoonlijk advies - Een vast aanspreekpunt en deskundige service, ook tijdens uw reis.
 • Zekerheid op reis - Met een gerust hart op reis omdat alles goed geregeld is; alle bestemmingen hebben wij zelf bezocht. Wij ontdekken de beste reizen zodat uw een zorgeloze vakantie kunt ervaren. 
 • Specialistische kennis van Portugal - Door dat wij alleen in Portugal specialiseren hebben wij veel kennis in huis. Met onze specialistische kennis kunnen wij u als geen ander de weg wijzen in alle regio's van Portugal. 
 • Vrijblijvende offerte voor reizen op maat - Uw reis kan altijd worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Wilt u dit pakket als een maatwerk reis?

Wilt u afwijken van de gepubliceerde route? Wenst u te verblijven in een speciale accommodatie? Wilt u een andere categorie huurauto? Of wilt u de reis verkorten of uitbreiden? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen. Vul het vrijblijvende offerte formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat van ons.

Reis Op Maat

Reisduur, vertrekdatum, luchthaven en vertrektijden

Kies uw gewenste reisduur, vertrekdatum, luchthaven en vertrektijden om te beginnen met reserveren. U kunt tijdens het reserveren bij stap 4 ook een opmerking toevoegen betreft eventuele extra’s zoals ruimbagage, huurauto upgrade, en verdeling van het aantal nachten tijdens de rondreis. 

Vergelijkbare Reizen
Rondreis

Inclusief verblijf in de Dourovallei

Rondreis Noord Portugal

Ontdek het groene, rustige Noord-Portugal tijdens de Fly Drive rondreis langs Portugese landhuizen en paleizen, langgerekte wijngaarden waarvan de druiven tot port worden verwerkt en historische steden als Porto, Viseu, Coimbra en Aveiro.

Per persoon vanaf €712,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €761,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €969,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-

 

Porto

Voor wijnliefhebbers

Porto en de Douro vallei

Een rondreis door Porto en de Douro vallei is een geweldige manier om het Noorden van Portugal te verkennen. De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen, heerlijke wijnen en rijke geschiedenis!

Per persoon vanaf €645,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €855,-

 

Solares

Diner inbegrepen bij elke Solares

Solares Gastronomie Rondreis

De gastronomie van Portugal is net zo rijk en gevarieerd als het landschap en het erfgoed. De zee drukt een groot stempel op het karakteristieke Portugese voedsel: u kunt er genieten van de eenvoud van een vers gevangen, gegrilde vis, of van de schaaldieren die overal langs de kust zo uit het water geplukt worden.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Solares Cultureel Erfgoed Rondreis

De Solares erfgoedroute loopt door de Douro-regio, die door UNESCO is aangemerkt als een gebied dat als erfgoed van wereldwijd belang is.

Prijs op aanvraag

 


Kustroute

Kustroute Rondreis: Lissabon naar Porto via Nazare en Aveiro

Deze reis langs de noordelijke kustlijn van Portugal brengt u van Lissabon naar Porto. Onderweg komt u langs prachtige stranden, brengt u een bezoek aan vissersplaats Nazaré en de kanaalstad Aveiro met haar vele grachten. Geniet onderweg ook van de verse visspecialiteiten van deze regio!

Per persoon vanaf €572,-

 

Porto

Voor wijnliefhebbers

Porto en de Douro vallei

Een rondreis door Porto en de Douro vallei is een geweldige manier om het Noorden van Portugal te verkennen. De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen, heerlijke wijnen en rijke geschiedenis!

Per persoon vanaf €645,-

 

Rondreis

Ontdek Portugal

Rondreis Portugal Compleet

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze 14, 17 of 21-daagse rondreis van het groene Noorden met zijn wijnvelden, indrukwekkende natuurreservaten en rustige stranden tot het Zuiden, waar u imposante kliffen en rotsformaties, idyllische baaitjes en pittoreske dorpjes zult ontdekken.

Per persoon vanaf €1229,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €761,-

 

Rondreis

Inclusief verblijf in de Dourovallei

Rondreis Noord Portugal

Ontdek het groene, rustige Noord-Portugal tijdens de Fly Drive rondreis langs Portugese landhuizen en paleizen, langgerekte wijngaarden waarvan de druiven tot port worden verwerkt en historische steden als Porto, Viseu, Coimbra en Aveiro.

Per persoon vanaf €712,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon naar de Algarve via Alentejo kust

Geniet van de zon, zee en het strand tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal. Vanuit Lissabon reist u via het bourgondische Alentejo naar de zandstranden met imposante rotsformaties in de Algarve. Onderweg geniet u van de mooiste zonsondergang en ontdekt u de afgelegen baaitjes die omringd zijn door indrukwekkende kliffen.

Per persoon vanaf €668,-

 

Rondreis

Rondreis Alentejo Compleet

Verken ongerept Alentejo tijdens een Fly Drive Rondreis langs alle hoogtepunten van de best bewaarde regio van Portugal. Bewonder o.a. kastelen in Lissabon en Elvas, Romeinse ruïnes in Évora, idyllische stranden in Vila Nova de Milfontes en laat u verrassen door de Portugese cultuur.

Per persoon vanaf €612,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon en Alentejo

Ontdek de stranden van Lissabon, Cascais en Estoril langs de Costa de Lisboa en reis vervolgens naar Alentejo, de regio met golvende heuvels en vruchtbare wijnvelden. U vindt hier vele archeologische schatten, marmergroeven, olijfbomen en kurkeiken.

Per persoon vanaf €605,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon naar de Algarve via Alentejo binnenland

Vanuit de hoofdstad van Portugal, Lissabon, reist u via het binnenland van Alentejo naar de Algarve. Een rondreis waarin u niet alleen prachtige stranden en indrukwekkende rotsformaties ontdekt, maar ook de Portugese cultuur opsnuift in de historische steden die deze regio’s te beiden heeft.

Per persoon vanaf €653,-

 

Rondreis

Rondreis Portugal Natuur en Cultuur

Tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal laat u zich betoveren door de middeleeuwse en romeinse steden, geniet u van een glas port wijn op een terras in Porto of spot u dolfijnen tijdens een wandeling door een van de mooie natuurreservaten.

Per persoon vanaf €725,-

 

Rondreis

Rondreis Algarve

Deze Fly Drive rondreis brengt u naar het zonnige zuiden van Portugal. Monte Gordo, Albufeira en Lagos passeren, net als ruige kusten en gouden stranden, de revue tijdens deze schitterende rondreis door de Algarve.

Per persoon vanaf €627,-

 

Binnenland

Binnenland Rondreis: Lissabon naar Porto via Fatima en Coimbra

Maak kennis met de cultuur en religie van Portugal tijdens deze rondreis van Lissabon naar Porto. Onderweg bezoekt u o.a. bedevaartsoord Fátima, waaraan jaarlijks vele pelgrims een bezoek brengen. Een reis vol cultuur, historie, religie en natuur!

Per persoon vanaf €643,-

 

Rondreis

Rondreis Porto naar Lissabon via Coimbra en Obidos

Portugal is een land vol culturele schatten, welke u tijdens deze rondreis van Porto naar Lissabon zult ontdekken. Obidos, de historische stad die van oudsher op het landgoed van de koningin stond, is een van de hoogtepunten van deze reis.

Per persoon vanaf €660,-

 

Fly

Fly Drive Madeira

Tijdens deze Fly Drive vakantie naar Madeira ontdekt u dit prachtige bloemeneiland vanuit de hoofdstad Funchal. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en de traditionele specialiteiten van Madeira: Madeira wijn, espada (zwarte degenvis) en natuurlijk de prachtige paradijsvogelbloem. Zowel voor de actieve, sportieve reiziger als de cultuurliefhebber is Madeira een paradijselijke vakantiebestemming.

Per persoon vanaf €838,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €969,-

 

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag