Pousada de Viseu in de regio Midden Portugal, is gevestigd in het voormalige Saint Teotonio ziekenhuis van Viseu. Het hotel is geclassificeerd als een Historic Hotel in Portugal lees meer

Pousada de Viseu is gevestigd in het voormalige Saint Teotonio ziekenhuis. Er staan drie standbeelden bij de ingang van de Pousada: Geloof, Hoop en Liefdadigheid, die uitkijken over het rijke architecturale erfgoed van het oude stadje Viseu. Pousada de Viseu ligt op loopafstand van het historische centrum en biedt alle moderne gemakken binnen een prachtig kader van de originele kenmerken van het ziekenhuis. De Pousada heeft een luxueus zwembad en wellnessvoorzieningen zoals een sauna, Turkse baden, een tropische douche, een ijsfontein, massagekamers, ontspanningskamers, jacuzzi en fitnessruimte.

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €969,-