De gastronomie van Portugal is net zo rijk en gevarieerd als het landschap en het erfgoed. De zee drukt een groot stempel op het karakteristieke Portugese voedsel: u kunt er genieten van de eenvoud van een vers gevangen, gegrilde vis, of van de schaaldieren die overal langs de kust zo uit het water geplukt worden.

Solares Fly Drive Reisoverzicht

De gastronomie van Portugal is net zo rijk en gevarieerd als het landschap en het erfgoed. De zee drukt een groot stempel op het karakteristieke Portugese voedsel: u kunt er genieten van de eenvoud van een vers gevangen, gegrilde vis, of van de schaaldieren die overal langs de kust zo uit het water geplukt worden. Een ‘Arroz de Marisco’ – rijst, schaaldieren en visstoofpot – is ook altijd een goede keuze.

Vlees wordt niet overal veel gegeten, maar er is wel degelijk een nationale specialiteit op dit gebied: de gerenommeerde ‘Cozido à Portuguesa’, een heerlijke stoofpot met zowel vlees en groenten. Bent u in het noorden, dan is een bord ‘Tripas à la Porto’ zeker het overwegen waard, een gerecht met pens in de stijl van Porto. Of probeer een variant op de bonenstoofpot ‘Feijoada’, die in het binnenland net weer even anders wordt gegeten.

In alle bacalhau recepten speelt goede Portugese olijfolie een belangrijke rol – en dat terwijl ze zeggen dat er maar liefst 1001 manieren zijn om deze gedroogde kabeljauw te bereiden! Maar in Portugal weten ze niet alleen hoe ze uitstekend kunnen koken – ze weten ook hoe ze moeten eten!

Ieder gerecht wordt geserveerd met een goede wijn die het eten eer aan doet. Er komen allerlei verschillende wijnen vanuit het hele land: zo is bijvoorbeeld de witte port populair, maar ook rode wijn uit Douro en Alentejo worden vaak gedronken. Hetzelfde geldt voor talloze andere varianten van goede kwaliteit. En laten we de kazen niet vergeten! Natuurlijk is de kaas uit de Serra da Estrela van topkwaliteit, maar die kan andere specialiteiten zeker niet uitvlakken; de kazen uit de Centro de Portugal en Alentejo zijn bijvoorbeeld geduchte concurrenten.

Veel traditionele gebakjes die nog steeds dagelijks gegeten worden, zijn eeuwen geleden bedacht door kloosterbakkers. Een beroemd voorbeeld dat iedereen echt eens geproefd moet hebben, is de ‘pastel de nata’ – de Portugese versie van custardtaart. Dit gebakje gaat perfect samen met koffie, vooral met de wat bitterder soorten zoals espresso.

Proef ook de traditionele smaken van de wijnen en gerechten uit de Douro regio, en sluit de maaltijd af met één van de luxueuze desserts uit deze streek. De Douro-keuken is één van de meest gevarieerde van Portugal. Aan de kust gaan de visgerechten perfect samen met de heerlijke witte wijnen die in het gebied geproduceerd worden; verder naar het binnenland is er meer vlees, dat op talloze manieren tot malse en sappige gerechten bereid wordt. Bestel bij de maaltijd een ‘portonic’, de friste manier waarop port geserveerd kan worden. De populairste soep in Portugal, de ‘Caldo Verde’, is zeker een aanrader. Uit Chaves en Lamego komen de beste gerookte worstjes.

De beroemde rode Douro-wijnen gaan goed samen met varkensgerechten, waarvan rojões (gebakken varken met komijn) in het noorden de bekendste is. Andere specialiteiten zijn rijst met kip of gerechten met barrosã, maronesa, mirandesa en andere vleessoorten.

Het vruchtbare land in het groene noorden zorgt voor een stevig gastronomisch erfgoed. Geniet van het heerlijke eten dat Minho te bieden heeft: typerend is bijvoorbeeld de Caldo Verde-soep, een gerecht dat uit kool, aardappel, knoflook, ui en olijfolie bestaat. Als voorgerecht, of als lichte maaltijd in de vroege ochtend, worden plakjes gerookte worst, ‘chouriço’ gegeten. Ook ‘salpicão’, jerky met maisbrood, is geschikt voor dit soort gelegenheden. Verder is Minho het land van de unieke Vinho Verde; deze frisse, iets sprankelende wijn is ideaal als aperitief. Wat de vis betreft: gerechten met lamprei en blauwvis zijn geduchte rivalen van de traditionele ‘bacalhau’, maar die laatste trekt toch nog de meeste aandacht met gerechten als ‘à Gil Eanes’, dat terecht een legendarisch recept is. Forel ‘à minhota’, met gerookte ham, moet u ook zeker een keer geproefd hebben. In de categorie van vleesgerechten is ‘sarrabulho’ geliefd: dit wordt bereid door varkensbloed te koken en het dan te mengen met rijst en talloze andere ingrediënten. Dan zijn er nog de ‘rojões’ en de varkenspoot à Clara Penha. Deze klassieke gerechten worden vooral in de kerstperiode veel klaargemaakt: dan worden op boerderijen traditioneel de varkens geslacht. Vergeet ook vooral niet om ruimte over te laten voor de lokale ‘cozido’-stamppot, ‘Serra’ berggeit en de ‘Cabra nova caldeirada’, aardappelstoofpot met jonge geit; dit zijn traditionele gerechten in Gerês.

Het is belangrijk om te onthouden dat de wijnen en gastronomie van Portugal slechts één manier vormen om de mensen en hun dagelijkse levens beter te leren kennen. Heel speciaal is het wanneer families die hier al generaties lang wonen, en die de tradities nog steeds in stand houden, hun kennis en wijsheid aan u doorgeven en u als één van hen ontvangen.

Prijzen & Boeken

Solares de Portugal Accommodaties

8-daagse Solares Fly Drive Rondreis is inclusief vlucht, accommodatie o.b.v. logies & ontbijt en All-In autohuur met €0 eigen risico. Bij elke Solares is ook 1 diner inbegrepen (3 diners in totaal). Bij een reisduur van 10 dagen verblijft u ook 2 extra nachten in Porto in een goed beoordeeld centraal gelegen 3 of 4 sterren hotel inclusief ontbijt. Dit kan voor of na de Solares Fly Drive. Deze reis kan ook verder worden aangepast naar uw wensen.

Casa Vilarinho de S. Romão in Sabrosa (2 nachten)

De Casa Vilarinho de S. Romão werd in de zeventiende eeuw gebouwd, om een eeuw later nog eens flink versterkt te worden. De kapel was er al veel eerder: die werd in 1462 al gewijd. De Casa wordt gekenmerkt door zijn prominente locatie en zijn harmonieuze architectuur, die bedoeld is om een gebalanceerde en prettige leefomgeving te creëren. Hier ontmoeten de charmes van het verleden de gemakken van het heden, een combinatie die dit huis tot een fantastische verblijfplaats in de Douro regio maakt. U bent hier slechts een paar minuten verwijderd van enkele van de bekendste plekjes in de regio.

Quinta da Mata in Chaves (2 nachten) 

Quinta da Mata is een huis uit de 17e eeuw, waarnaast ook een kapel gebouwd is. Het gebouw ligt drie kilometer van Chaves verwijderd, op de hellingen van de “Serra do Brunheiro”. Het wordt omgeven door een dik bos en door overvloedige waterbronnen.

Casa das Torres in Ponte de Lima (3 nachten) 

De bezoekers van Casa das Torres worden verwelkomd door een statige poort, die naar de ruime binnenplaats leidt. Dit landhuis is een goed voorbeeld van de 18e-eeuwse architectuur die in de tijd van koning D. João V populair was. Let vooral op de schitterende, barokke details bij de ramen. Bezoekers worden hier getrakteerd op een prachtig uitzicht over het lommerrijke platteland van de Alto-Minho.

Porto Hotel (2 nachten - bij een reisduur van 10 dagen)

Bij een reisduur van 10 dagen verblijft u ook 2 extra nachten in Porto in een goed beoordeeld centraal gelegen 3 of 4 sterren hotel inclusief ontbijt. U mag zelf bepalen of dit voor of na de Solares Fly Drive is. 


Solares Rondreis Hoogtepunten


Lamego

Lamego

Ongeveer 10 kilometer van de oever van de Douro rivier in Noord Portugal, beleefde Lamego een periode van grote rijkdom in de 18e eeuw, toen de stad de zogenoemde “fine wine” produceerde, die later de wereldberoemde Port wijn zou… lees meer


Peso da Régua

Peso da Régua

Het wordt gedacht dat de naam van dit stadje origineel kwam van het Romeinse huis dat hier ooit stond, de “Villa Reguela”. Het is de grootste stad aan het water van de Douro regio, waardoor het in de 18e eeuw uitgroeide tot een… lees meer


Vila Real

Vila Real

Bovenop een landtong bewaart Vila Real statige landhuizen, getooid met wapenschilden, ramen in Manuelstijl en traditioneel vervaardigde ijzeren balkonnetjes. Het is een oude stad in Noord Portugal, gelegen op het punt waar de rivieren Corgo en… lees meer


Chaves

Chaves

Een kuuroord stadje in het Noorden van Portugal met een lange, fascinerende geschiedenis. Chaves is een mooie en interessante plek dat de met bergen omringde overs van de Rio Tâmega overstijgt. Het goed bewaarde historische centrum wordt… lees meer


Guimaraes

Guimaraes

Guimarães is een prachtige bestemming en een geweldig voorbeeld van een traditioneel, vredig, Noord Portugees stadje. Guimarães wordt gezien als de geboorteplaats van het huidige Portugal, omdat de eerste koning van Portugal, Afonso… lees meer


Braga

Braga

Braga is een levendig stadje in het Noorden van Portugal, het wemelt er van de jonge mensen die aan de lokale universiteiten studeren. Dat Braga 2000 jaar geleden werd gevestigd door Augustus, is nog te zien aan de toenmalige naam: “Bracara… lees meer


Ponte de Lima

Ponte de Lima

Ponte de Lima – het oudste stadje van Portugal Ponte de Lima, bekend als het oudste stadje van Portugal, behoort tot het Viana do Castelo district in Noord Portugal. Dit fotogenieke stadje bij het Rio de Lima in de Minho region, leeft ieder… lees meer


Viana do Castelo

Viana do Castelo

Viana do Castelo is een van de mooiste steden in het Noorden van Portugal. Het wordt gezien als de parel van de Costa Verde (groene kust) en het is gezegend met zowel een aantrekkelijk middeleeuws centrum als prachtige stranden net buiten de stad.… lees meer


Porto

Porto

Porto is één van de veelzijdigste steden die u op het Portugese vasteland zult vinden. Deze oude havenstad staat natuurlijk internationaal bekend als de plaats waar portwijn vandaan komt, maar port is zeker niet het enige dat deze stad… lees meer


Vila Nova de Gaia

Vila Nova de Gaia

Op de linker oever van de Dourorivier ten zuiden van Porto, is Vila Nova de Gaia al lange tijd bewoond geweest. Toch was het pas in de achttiende eeuw dat Gaia haar huidige welvaart bereikte door middel van het bouwen van Port wijnkelders. Hier was… lees meer


Solares Fly Drive Rondreis Inclusief:

 • Retourvlucht van Nederland, België of Duitsland naar Porto.  
 • 8 dagen / 7 nachten accommodatie in verschillende Solares o.b.v logies en ontbijt. Bij elke Solares is ook 1 diner inbegrepen (3 diners in totaal).
 • Bij een reisduur van 10 dagen verblijft u ook 2 extra nachten in Porto in een goed beoordeeld centraal gelegen 3 of 4 sterren hotel inclusief ontbijt. U mag zelf bepalen of dit voor of na de Solares Fly Drive is. 
 • All-In autohuur met €0 eigen risico - zie huurauto voorwaarden onder. 
 • Handbagage; exacte gewichten zijn afhankelijk van uw luchtvaartmaatschappij keuze (meestal 10 kg per persoon).
 • Persoonlijk advies en op maat gemaakte reistips.

Exclusief: 

 • Ruimbagage is optioneel en kan gemakkelijk via ons of de airline zelf geboekt worden tot 24uur voor vertrek. 
 • Reserveringskosten €35 per boeking 
 • GGTO Garantiefonds bijdrage €15 per boeking; VakantiePortugal.nl is voor uw zekerheid aangesloten bij de Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators (GGTO nummer 1428). Stichting GGTO staat ervoor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt als wij in financieel onvermogen komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek, maar ook tijdens uw reis. 

All-In Autohuur Inclusief: 

 • €0 eigen risico met All-In verzekering
 • WA-dekking, Schadeverzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP)
 • Glas-banden-bodem-dakschadedekking
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Gratis 2de bestuurder
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer 

Bij VakantiePortugal.nl betekent All-In auto huren echt All-In en dus 100% zorgeloos. Geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto en nooit verrassingen bij schade. U bent compleet verzekerd! Het enige waar u voor moet zorgen is dat de hoofdbestuurder van de huurauto een creditcard op zijn eigen naam heeft en dat alle bestuurders een geldig rijbewijs hebben. De huurauto categorie is afhankelijk van de gekozen reisduur en aantal reizigers. Alle huurauto’s zijn maximaal 2 jaar oud en voorzien van Airco. 

VakantiePortugal.nl - dé Portugal specialist

In meer dan 10 jaar ontwikkelden we ons tot een ware Portugal specialist. We luisteren naar de persoonlijke wensen van de reiziger en op basis daarvan stellen wij jaarlijks een uiterst flexibel reisaanbod samen. 

 • Kwaliteit, service en zekerheid - VakantiePortugal.nl is lid van het GGTO Garantiefonds en VVKR brancheorganisatie.
 • Persoonlijk advies - Een vast aanspreekpunt en deskundige service, ook tijdens uw reis.
 • Zekerheid op reis - Met een gerust hart op reis omdat alles goed geregeld is; alle bestemmingen hebben wij zelf bezocht. Wij ontdekken de beste reizen zodat uw een zorgeloze vakantie kunt ervaren. 
 • Specialistische kennis van Portugal - Door dat wij alleen in Portugal specialiseren hebben wij veel kennis in huis. Met onze specialistische kennis kunnen wij u als geen ander de weg wijzen in alle regio's van Portugal. 
 • Vrijblijvende offerte voor reizen op maat - Uw reis kan altijd worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Wilt u dit pakket als een maatwerk reis?

Wilt u afwijken van de gepubliceerde route? Wenst u te verblijven in een speciale accommodatie? Wilt u een andere categorie huurauto? Of wilt u de reis verkorten of uitbreiden? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen. Vul het vrijblijvende offerte formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat van ons.

Reis Op Maat

Op dit moment hebben we voor deze reis geen prijzen, vul het 'Reis op maat' formulier in voor een voorstel of extra info.

Reis op maat
Vergelijkbare Reizen
Rondreis

Inclusief verblijf in de Dourovallei

Rondreis Noord Portugal

Ontdek het groene, rustige Noord-Portugal tijdens de Fly Drive rondreis langs Portugese landhuizen en paleizen, langgerekte wijngaarden waarvan de druiven tot port worden verwerkt en historische steden als Porto, Viseu, Coimbra en Aveiro.

Per persoon vanaf €712,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €758,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €968,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-

 

Porto

Voor wijnliefhebbers

Porto en de Douro vallei

Een rondreis door Porto en de Douro vallei is een geweldige manier om het Noorden van Portugal te verkennen. De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen, heerlijke wijnen en rijke geschiedenis!

Per persoon vanaf €645,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €857,-

 

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Solares Cultureel Erfgoed Rondreis

De Solares erfgoedroute loopt door de Douro-regio, die door UNESCO is aangemerkt als een gebied dat als erfgoed van wereldwijd belang is.

Prijs op aanvraag

 


Kustroute

Kustroute Rondreis: Lissabon naar Porto via Nazare en Aveiro

Deze reis langs de noordelijke kustlijn van Portugal brengt u van Lissabon naar Porto. Onderweg komt u langs prachtige stranden, brengt u een bezoek aan vissersplaats Nazaré en de kanaalstad Aveiro met haar vele grachten. Geniet onderweg ook van de verse visspecialiteiten van deze regio!

Per persoon vanaf €572,-

 

Porto

Voor wijnliefhebbers

Porto en de Douro vallei

Een rondreis door Porto en de Douro vallei is een geweldige manier om het Noorden van Portugal te verkennen. De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen, heerlijke wijnen en rijke geschiedenis!

Per persoon vanaf €645,-

 

Rondreis

Ontdek Portugal

Rondreis Portugal Compleet

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze 14, 17 of 21-daagse rondreis van het groene Noorden met zijn wijnvelden, indrukwekkende natuurreservaten en rustige stranden tot het Zuiden, waar u imposante kliffen en rotsformaties, idyllische baaitjes en pittoreske dorpjes zult ontdekken.

Per persoon vanaf €1229,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €758,-

 

Rondreis

Inclusief verblijf in de Dourovallei

Rondreis Noord Portugal

Ontdek het groene, rustige Noord-Portugal tijdens de Fly Drive rondreis langs Portugese landhuizen en paleizen, langgerekte wijngaarden waarvan de druiven tot port worden verwerkt en historische steden als Porto, Viseu, Coimbra en Aveiro.

Per persoon vanaf €712,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon naar de Algarve via Alentejo kust

Geniet van de zon, zee en het strand tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal. Vanuit Lissabon reist u via het bourgondische Alentejo naar de zandstranden met imposante rotsformaties in de Algarve. Onderweg geniet u van de mooiste zonsondergang en ontdekt u de afgelegen baaitjes die omringd zijn door indrukwekkende kliffen.

Per persoon vanaf €668,-

 

Rondreis

Rondreis Alentejo Compleet

Verken ongerept Alentejo tijdens een Fly Drive Rondreis langs alle hoogtepunten van de best bewaarde regio van Portugal. Bewonder o.a. kastelen in Lissabon en Elvas, Romeinse ruïnes in Évora, idyllische stranden in Vila Nova de Milfontes en laat u verrassen door de Portugese cultuur.

Per persoon vanaf €612,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon en Alentejo

Ontdek de stranden van Lissabon, Cascais en Estoril langs de Costa de Lisboa en reis vervolgens naar Alentejo, de regio met golvende heuvels en vruchtbare wijnvelden. U vindt hier vele archeologische schatten, marmergroeven, olijfbomen en kurkeiken.

Per persoon vanaf €605,-

 

Rondreis

Rondreis Lissabon naar de Algarve via Alentejo binnenland

Vanuit de hoofdstad van Portugal, Lissabon, reist u via het binnenland van Alentejo naar de Algarve. Een rondreis waarin u niet alleen prachtige stranden en indrukwekkende rotsformaties ontdekt, maar ook de Portugese cultuur opsnuift in de historische steden die deze regio’s te beiden heeft.

Per persoon vanaf €653,-

 

Rondreis

Rondreis Portugal Natuur en Cultuur

Tijdens deze Fly Drive rondreis door Portugal laat u zich betoveren door de middeleeuwse en romeinse steden, geniet u van een glas port wijn op een terras in Porto of spot u dolfijnen tijdens een wandeling door een van de mooie natuurreservaten.

Per persoon vanaf €725,-

 

Rondreis

Rondreis Algarve

Deze Fly Drive rondreis brengt u naar het zonnige zuiden van Portugal. Monte Gordo, Albufeira en Lagos passeren, net als ruige kusten en gouden stranden, de revue tijdens deze schitterende rondreis door de Algarve.

Per persoon vanaf €627,-

 

Binnenland

Binnenland Rondreis: Lissabon naar Porto via Fatima en Coimbra

Maak kennis met de cultuur en religie van Portugal tijdens deze rondreis van Lissabon naar Porto. Onderweg bezoekt u o.a. bedevaartsoord Fátima, waaraan jaarlijks vele pelgrims een bezoek brengen. Een reis vol cultuur, historie, religie en natuur!

Per persoon vanaf €643,-

 

Rondreis

Rondreis Porto naar Lissabon via Coimbra en Obidos

Portugal is een land vol culturele schatten, welke u tijdens deze rondreis van Porto naar Lissabon zult ontdekken. Obidos, de historische stad die van oudsher op het landgoed van de koningin stond, is een van de hoogtepunten van deze reis.

Per persoon vanaf €660,-

 

Fly

Fly Drive Madeira

Tijdens deze Fly Drive vakantie naar Madeira ontdekt u dit prachtige bloemeneiland vanuit de hoofdstad Funchal. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en de traditionele specialiteiten van Madeira: Madeira wijn, espada (zwarte degenvis) en natuurlijk de prachtige paradijsvogelbloem. Zowel voor de actieve, sportieve reiziger als de cultuurliefhebber is Madeira een paradijselijke vakantiebestemming.

Per persoon vanaf €828,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €968,-

 

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag