Als u Portugal op een echt unieke manier wilt ontdekken, dan zijn deze rondreizen erg geschikt voor u. Tijdens een rondreis met verblijf in bijzondere accommodaties overnacht u in Pousada’s, Solares en Quinta’s. Dit kunnen historische gebouwen zijn zoals kastelen of kloosters, landhuizen, herenboerderijen of wijnlandgoed. Allen hebben ze gemeen dat deze authentieke, kleinschalige accommodaties van alle moderne gemakken voorzien zijn, zodat u in een prachtige omgeving, comfortabel kunt verblijven.

Pousada Fly Drive Rondreizen

Pousada Fly Drive Rondreizen

De Pousadas in Portugal vormen een unieke hotelketen die in de jaren 40 is opgericht. Een Pousada Fly Drive Rondreis geeft bezoekers een prettige en gerieflijke verblijfplaats op locaties die verbonden zijn met het traditionele Portugese erfgoed. Vaak zijn de Pousadas dan ook gevestigd in historische, gerestaureerde gebouwen zoals kastelen of kloosters. Ook zijn er vestigingen in bijzondere natuurlijke omgevingen. Er wordt altijd veel aandacht besteed aan Portugese tradities en kunst, om gasten een zo authentiek mogelijke ervaring te kunnen bieden.

Bekijk reizen
Solares de Portugal

Solares de Portugal

Solares de Portugal is een uniek concept dat opgezet is om reizigers in Portugal van kwalitatieve accommodatie te kunnen voorzien. Tegelijk heeft de organisatie tot doel om het rijke architectonische en culturele erfgoed van Portugal te beschermen. Om deze twee ambities waar te maken, zijn verschillende karaktervolle huizen, de Turismo de Habitação, ingericht als locaties waar gasten kunnen verblijven.

Bekijk reizen
Quinta Rondreizen

Quinta Rondreizen

Voor wie Portugal op zijn puurst wil beleven, bieden wij verblijf in een Quinta. Quinta’s zijn authentieke, kleinschalige accommodaties. Hoewel het woord ‘Quinta’ letterlijk ‘boerderij’ betekent, kunnen het landhuizen, herenboerderijen of wijnlandgoed zijn. Het is dus vergelijkbaar met het Franse château. De Quinta’s liggen verspreid over alle regio’s van Portugal, in een prachtige landelijke omgeving, vaak op korte afstand van historische steden. Verblijf in een Quinta is dus perfect als u de culturele historie van Portugal wilt ontdekken.

Bekijk reizen

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €752,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €844,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €805,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €854,-

 

Solares

Diner inbegrepen bij elke Solares

Solares Gastronomie Rondreis

De gastronomie van Portugal is net zo rijk en gevarieerd als het landschap en het erfgoed. De zee drukt een groot stempel op het karakteristieke Portugese voedsel: u kunt er genieten van de eenvoud van een vers gevangen, gegrilde vis, of van de schaaldieren die overal langs de kust zo uit het water geplukt worden.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Solares Cultureel Erfgoed Rondreis

De Solares erfgoedroute loopt door de Douro-regio, die door UNESCO is aangemerkt als een gebied dat als erfgoed van wereldwijd belang is.

Prijs op aanvraag

 

Rondreis met verblijf in Pousada's, Quinta's en Solares

Wij bieden drie soorten bijzondere accommodaties in Portugal. Ten eerste zijn er de Pousada’s. De Pousada’s in Portugal zijn een hotelketen die bezoekers een luxueuze verblijfplaats biedt op traditioneel Portugees erfgoed, zoals historische gebouwen, kastelen en kloosters. Alle Pousada’s zijn volledig gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien. Voor de ultieme beleving wordt er veel aandacht besteed aan lokale tradities. Solares daarentegen zijn geen hotels of guesthouses. Deze gebouwen zijn allemaal in bezit van privépersonen, die u met open armen ontvangen en u behandelen als familie. De Solares zijn prachtige landhuizen, sierlijke buitenverblijven en rustieke wijnboerderijen, waardoor u een prachtig beeld krijgt van de culturele geschiedenis van Portugal. Quinta’s zijn vergelijkbaar met de Franse châteaus, het kunnen landhuizen zijn, herenboerderijen of wijnlandgoed. Vaak liggen de sfeervolle Quinta’s in de buurt van historische steden, ideaal als u nog meer historie wilt ontdekken. Als u op deze bijzondere locaties verblijft, overnacht u niet alleen in een zeer luxueuze omgeving, maar wordt u ook een uniek kijkje in de Portugese culturele geschiedenis geboden. Een rondreis met bijzondere accommodaties is werkelijk een unieke ervaring!