De Pousadas in Portugal vormen een unieke hotelketen die in de jaren 40 is opgericht. Een Pousada Fly Drive Rondreis geeft bezoekers een prettige en gerieflijke verblijfplaats op locaties die verbonden zijn met het traditionele Portugese erfgoed. Vaak zijn de Pousadas dan ook gevestigd in historische, gerestaureerde gebouwen zoals kastelen of kloosters. Ook zijn er vestigingen in bijzondere natuurlijke omgevingen. Er wordt altijd veel aandacht besteed aan Portugese tradities en kunst, om gasten een zo authentiek mogelijke ervaring te kunnen bieden.

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €758,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €968,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €810,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €857,-

 

Pousadas in Portugal

Pousada Categorieën

De Pousadas zijn verdeeld in vier verschillende categorieën, zodat u als gast weet welke sfeer en locatie u kunt verwachten. Er zijn ‘Historic’- en ‘Historic Design’-locaties: deze hotels zijn respectievelijk gehuisvest in originele historische gebouwen en nieuwere gebouwen die ontworpen zijn om de historische sfeer na te bootsen. Dan zijn er ‘Nature’-hotels, in een natuurlijke omgeving, en ‘Charm’-hotels, die een warme, traditionele sfeer creëren.

Fly Drive Portugal Pousadas

Met meer dan 40 hotels door heel Portugal zijn de Pousadas ideaal voor een Pousada Fly Drive Rondreis. U kunt bij ons verschillende rondreizen boeken waarbij u in de Pousadas overnacht. Wij regelen uw vlucht en zorgen dat er bij aankomst een huurauto voor u klaarstaat. Ook zijn uw pousada overnachtingen al geboekt. U rijdt op eigen tempo van Pousada naar Pousada, waarbij u op eigen houtje de omgeving kunt verkennen. Zo hebt u gedurende uw vakantie alle ruimte voor individuele plannen, maar kunt u er toch op vertrouwen dat alles goed geregeld is!