Voor wie Portugal op zijn puurst wil beleven, bieden wij verblijf in een Quinta. Quinta’s zijn authentieke, kleinschalige accommodaties. Hoewel het woord ‘Quinta’ letterlijk ‘boerderij’ betekent, kunnen het landhuizen, herenboerderijen of wijnlandgoed zijn. Het is dus vergelijkbaar met het Franse château. De Quinta’s liggen verspreid over alle regio’s van Portugal, in een prachtige landelijke omgeving, vaak op korte afstand van historische steden. Verblijf in een Quinta is dus perfect als u de culturele historie van Portugal wilt ontdekken.

Solares

Inclusief 3 wijnproeverijen

Solares Wijnroute Rondreis

Deze wijnrondreis met verblijf in unieke accommodaties laat u kennis maken met een culinaire kunstvorm die door de eeuwen heen steeds verder geperfectioneerd is: het produceren van wijnen. Verken de Minho en Douro wijnregio's van Portugal en ontdek de Vinho Verde wijn, een lichte en verfrissende wijn die nergens anders ter wereld geproduceerd wordt.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Solares Cultureel Erfgoed Rondreis

De Solares erfgoedroute loopt door de Douro-regio, die door UNESCO is aangemerkt als een gebied dat als erfgoed van wereldwijd belang is.

Prijs op aanvraag

 

Solares

Diner inbegrepen bij elke Solares

Solares Gastronomie Rondreis

De gastronomie van Portugal is net zo rijk en gevarieerd als het landschap en het erfgoed. De zee drukt een groot stempel op het karakteristieke Portugese voedsel: u kunt er genieten van de eenvoud van een vers gevangen, gegrilde vis, of van de schaaldieren die overal langs de kust zo uit het water geplukt worden.

Prijs op aanvraag

 

Quinta Rondreis in Portugal

Een Quinta Rondreis is de perfecte manier om authentiek Portugal te verkennen. Omdat de Quinta’s door het hele land gelegen zijn, kunt u tijdens uw reis in meerdere Quinta’s verblijven. Het is een geweldige manier om kennis te maken met het mooie Portugese binnenland. U kunt bijvoorbeeld verblijven op een luxe landgoed in een wijnboerderij. Het woord Quinta wordt dan ook gevolgd door de familienaam van de eigenaar of de handelsnaam waaronder de lokale wijn wordt verkocht. Uw verblijf in een wijnboerderij geeft u des te meer redenen om een keer deel te nemen aan een wijnproeverij, om u onder te dompelen in de wijncultuur waar dit land zo bekend om staat. De Quinta rondreizen zijn inclusief huurauto en vlucht, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. U kunt kiezen uit verschillende routes, zodat u de delen van Portugal bezoekt die u het liefst wilt zien.