Pousada de Viana do Castelo in Noord Portugal, ook bekend als Hotel Monte De Santa Luzia, is geclassificeerd als een Historic Hotel in Portugal lees meer

Pousada de Viana do Castelo ligt hoog op de Santa Luzia berg. Ze combineert 20e-eeuwse elegantie met spectaculaire uitzichten over de oude zeilhaven van Viana do Castelo en de Atlantische kust van Portugal met haar lange reeks zandstranden. Het uitzicht vanaf de Pousada, met de tempel van Santa Luzia op de voorgrond, is één van de bekendste van Portugal. Ooit schreef National Geographic: ‘Santa Luzia is gezegend met één van de mooiste panorama’s van de wereld, enkel overtroffen door die van Funchal en Rio de Janeiro, beide in Portugees sprekende landen.’ Dit prachtig ingerichte Hotel Monte de Sante Luzia heeft een aantal interessante artefacten die doen herinneren aan de Romeinse invasie van Portugal. De Pousada ligt ook omringd door de resten van een oude Keltische nederzetting, die tussen 2000 voor Christus tot 500 na Christus bewoond werden. De Pousada heeft uitstekende faciliteiten, waaronder een grandioze loungeruimte, een elegante bar en een uitstekend restaurant dat zowel regionale als internationale gerechten serveert op het grote terras waarvandaan u uitzicht heeft op Santa Luzia en het dorp verderop.

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €649,-