Pousada da Ria in Aveiro, ook bekend als Hotel Torreira Murtosa, is geclassificeerd als een Charming Hotel in Portugal lees meer

Pousada da Ria in Aveiro ligt op de landengte die Murtosa verbindt met de stranden van S. Jacinto. Deze Pousada is omgeven door water, daardoor is het een ideale uitvalsbasis als u wilt gaan vissen, watersporten wilt uitoefenen of de lokale stranden wilt bezoeken. Hier vindt u adembenemende uitzichten over de Ria de Aveiro, waar u regelmatig de traditionele “Moliceiros” vissersbootjes kunt zien liggen. Deze typische bootjes zijn vaak in felle kleuren beschilderd met religieuze motieven. Hoewel gelegen op een unieke locatie, is dit Hotel Torreira Murtosa een goede uitvalsbasis om Aveiro en de lokale dorpjes te ontdekken. Wel is het erg handig om een auto tot uw beschikking te hebben als u in deze Pousada verblijft. Veel gasten arriveren bij deze Pousada via het kleine veerbootje van Aveiro naar S. Jacinto, dat aan het eind van de landengte ligt.

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-