Pousada do Gerês Caniçada, ook bekend als Hotel Sao Bento, is gelegen in het natuurreservaat Peneda-Geres en is geclassificeerd als een Charming Hotel in Portugal lees meer

In een voormalig jagerschalet in het natuurreservaat Peneda-Geres, ligt de gastvrije Pousada do Gerês Caniçada, de perfecte uitvalsbasis om dit beeldschone natuurgebied te ontdekken. De unieke locatie, de knusse uitnodigende sfeer en uitstekende faciliteiten maken het een idyllische plek om uw vakantie te vieren. Gelegen op een berg in het hart van het enige natuurreservaat van Portugal, is de locatie van de Pousada werkelijk uniek te noemen. Naast de spectaculaire uitzichten over het park, de Cavado rivier en de Canicada dam, kunt u in de verte Spanje zien liggen. Of u nou een ontspannende vakantie in deze prachtige omgeving gepland heeft, of uitkijkt naar de vele activiteiten die u in deze regio kunt ondernemen, dit gastvrije hotel in de Geres-Canicada regio zal u een comfortabele accommodatie bieden. Faciliteiten zijn onder andere een aantrekkelijke, mooi ingerichte lounge met een stenen openhaard en houten draagbalken, een buitenzwembad, terras, restaurant en bar. In het Peneda-Geres natuurreservaat kunt u vele dingen zien en doen, van de landschappen tot historische kenmerken, waaronder antieke hunebedden en de Geira, een oude Romeinse weg. U kunt uitdagende wandelingen maken, maar ook rustig aan doen en genieten van het uitzicht. Ook kunt u gaan kanoën, vissen en vele andere activiteiten ondernemen.

Pousada

Pousada Rondreis Noord Portugal

Maak kennis met het groene, rustige Noord-Portugal tijdens deze unieke Fly Drive rondreis met verblijf in 5 authentieke Pousada's. Bezoek de Douro wijnregio en bewonder de mooiste natuurparken van Portugal.

Per persoon vanaf €709,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €968,-