Pousada Palacio de Queluz in Lissabon, ook bekend als Hotel Dona Maria I, is geclassificeerd als een Historic Hotel in Portugal lees meer

Het prachtige Pousada Palacio de Queluz ligt aan het centrale plein, tegenover het Queluz Paleis dat vanaf 1794 de officiële residentie van de Portugese koninklijke familie was. Het luxueuze hotel in Queluz was ooit het onderkomen van de koninklijke lijfwachten tijdens hun dienst op het paleis. Het is prachtig gerenoveerd, waarbij veel van het 18e-eeuwse karakter van het gebouw bewaard is gebleven. Het Queluz hotel is de best gelegen Pousada als u Lissabon wilt bezoeken, ook is het goed gelegen als u de kust van Lissabon wilt ontdekken. Het restaurant van de Pousada, de Cozinha Velha (“Oude Keuken”) ligt ook aan het plein, op de plek waar ooit de paleiskeukens waren. Dit restaurant is uitzonderlijk goed, een echte aanrader als het gaat om de Portugese regionale cuisine.

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €756,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €969,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €857,-