Pousada de Marvão in Alentejo, ook bekend als Hotel Santa Maria, is geclassificeerd als een Charming Hotel in Portugal lees meer

Pousada de Marvão is weggestopt tussen de vele geplaveide straatjes van Marvão in Alentejo. Het bestaat uit twee omgebouwde, middeleeuwse gebouwen, waarvan sommige delen uit de 13e eeuw dateren. Hoewel deze Pousada het middeleeuwse karakter van de gebouwen heeft behouden, is het volledig gemoderniseerd, wat geresulteerd heeft in een licht en elegant hotel.Marvão zelf is omgeven door 13e-eeuwse stadsmuren, het prachtige kleine stadje is eeuwenlang onveranderd gebleven. De steile, nauwe, geplaveide straatjes leiden naar het kasteel op de berg, dat eruit ziet alsof het uit een sprookjesboek komt. Vanuit deze prachtige Pousada kunt u de vele historische plaatsen in Alentejo bezoeken.

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €752,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €844,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Midden Portugal

Maak kennis met de ongerepte Alentejo regio tijdens onze Midden Portugal Fly Drive pousada rondreis. Bewonder het Alentejo landschap vol kurkeiken en olijfbomen en overnacht in bijzondere, historische pousadas.

Per persoon vanaf €854,-