Pousada de Sagres in de Algarve, ook bekend als Hotel Infante, is geclassificeerd als een Charming Hotel in Portugal lees meer

De luxueuze Pousada de Sagres ligt op een klif, waar het uitkijkt over de blauwe wateren van de Atlantische Oceaan bij de Algarve. Het ligt op loopafstand van het vissersdorpje Sagres, wat deze Pousada de perfecte uitvalsbasis maakt voor een ontdekkingstocht door het westen van de Algarve. Het geweldige uitzicht op het fort van Sagres, waar Prins Henry de Navigator en zijn vloot 500 jaar geleden hun ontdekkingsreizen begonnen, geven deze Pousada een maritieme sfeer. Zittend bij het grandioze zwembad, boven een schitterend zandstrand, voelen de gasten zich ver verwijderd van de drukte die in andere resorts in de Algarve zeer gebruikelijk is. Het restaurant van Pousada Sagres heeft een uitstekende reputatie op het gebied van zeevruchten, waarbij alleen de lokale producten gebruikt worden. Een kans om hier te dineren mag u niet laten schieten.

Pousada

Pousada Rondreis Midden en Zuid Portugal

Verken midden en zuid Portugal met onze Pousada Fly Drive rondreis langs 5 schitterende Pousada's in Lissabon, Alentejo en de Algarve. Bezoek de historische steden van Alentejo en geniet van de mooiste zonsondergang van Portugal.

Per persoon vanaf €752,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Noord Midden Zuid Portugal

Beleef Portugal in al haar facetten tijdens deze speciale Fly Drive rondreis door Noord, Midden en Zuid Portugal met verblijf in de mooiste Pousada's. Ontdek het groene land in het noorden, de ongerepte natuur in Alentejo (midden) en de verfijnde zandstranden in de Algarve (zuid).

Per persoon vanaf €844,-

 

Pousada

Pousada Rondreis Algarve

Ontdek het zuiden van Portugal tijdens deze Fly Drive rondreis met verblijf in 3 schitterende Pousada's in de Algarve regio. Ontdek de verfijnde stranden, imposante kliffen en levendige badplaatsen en geniet van de zeevruchten in een van de uitstekende restaurants.

Per persoon vanaf €805,-