Hoewel Portugal vooral bekend staat om zijn wijn, historie en prachtige stranden, is het een zeer natuurrijk land met vele uitzichtpunten. Perfect om al wandelend of fietsend te ontdekken. Het landschap is afwisselend vlak en bergachtig, en er zijn wandel- en fietspaden voor alle niveaus aangelegd. Er is dus zowel ruimte voor de fanatieke sporter als voor de recreatieve fietser of wandelaar.

Fietsvakantie Portugal

Fietsvakantie Portugal

Een fietsvakantie in Portugal is een geweldige manier om het afwisselende Portugese landschap te ontdekken. Of u nu liever over vlakke wegen rijdt of juist graag de uitdaging in de bergen opzoekt, en of u nu van bos, strand of van hoogvlaktes houdt: in Portugal vindt u gegarandeerd de ideale route. Samen met het milde klimaat maakt dat van Portugal een ideaal land om op fietsreis te gaan.

Bekijk reizen
Wandelvakantie Portugal

Wandelvakantie Portugal

Portugal wordt steeds populairder als bestemming voor wandelvakanties. Dat is absoluut niet zonder reden: u vindt er schitterende bestemmingen, zorgvuldig uitgedachte routes en een vriendelijke en authentieke sfeer. Ook het klimaat is ideaal voor een actieve vakantie: zeker buiten de zomermaanden en in het noorden is het er comfortabel warm, maar niet zo heet dat het vervelend is om in de zon te wandelen.

Bekijk reizen

Atlantische

Atlantische Kust Fietsvakantie

Een fietsreis langs gouden zandstranden en vissersdorpjes in het noorden van Portugal en Galiciƫ regio in Spanje.

Prijs op aanvraag

 

Camino

Camino de Santiago Fietsvakantie

De pelgrimsroute van Porto naar Santiago de Compostela

Prijs op aanvraag

 

Dourovallei

Dourovallei Fietsvakantie

Wijn, natuur en traditie in een Werelderfgoedregio

Prijs op aanvraag

 

Minho

Minho en Porto Fietsvakantie

Groen Portugal Fietsvakantie: van de bergen naar de zee

Prijs op aanvraag