Tijdens een stedentrip naar Lissabon of Porto kunt u in een korte tijd de cultuur van Portugal ontdekken. Lissabon en Porto zijn heel verschillend en kunnen daarom ook goed gecombineerd worden in een reis waarbij u de twee steden bezoekt. Bij VakantiePortugal.nl hebben wij een aantal stedentrips voor u geselecteerd zodat u de mooiste steden van Portugal zorgeloos kunt ontdekken.

Stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon

Lissabon, de witte stad op 7 heuvels is perfect voor een stedentrip. In deze dynamische hoofdstad komt het beste van Portugal samen in één levendige stad. Hier vindt u historie, cultuur, de heerlijke keuken, de traditionele fado en een strand op loopafstand. Een stedentrip naar Lissabon is de perfecte manier om er even tussenuit te gaan en u helemaal weg te voelen.

Bekijk reizen
Stedentrip Porto

Stedentrip Porto

Wie Porto zegt, zegt Port wijn. De haven van Porto was ooit de plek vanwaar de port wijn naar de rest van de wereld werd verscheept. Tegenwoordig is Porto meer dan alleen een wijnstad. Natuurlijk is een wijnproeverij een must als u hier bent, maar daarnaast is er veel te doen en te zien in deze prachtige stad. Mocht u ruim de tijd hebben, kunt u ook nog de Costa Verde verkennen, met zijn vele wijngaarden vlak bij zee.

Bekijk reizen

Rondreis

Rondreis Porto naar Lissabon via Coimbra en Obidos

Portugal is een land vol culturele schatten, welke u tijdens deze rondreis van Porto naar Lissabon zult ontdekken. Obidos, de historische stad die van oudsher op het landgoed van de koningin stond, is een van de hoogtepunten van deze reis.

Per persoon vanaf €409,-